Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Investor Media Group и Българска болнична асоциация организират здравен дебат

Дискусията по проекта „Най-добрите болници" ще се проведе на 18 ноември, от 14:15 часа, на живо на Investor.bg

Investor Media Group и Българска болнична асоциация организират здравен дебат

Илюстрация: Investor Media Group

Необичайната 2020-та година изправя и България пред потенциално най-голямата здравна криза за последните две десетилетия. В този особено важен период Investor Media Group и Българска болнична асоциация организират онлайн здравен дебат със специалисти и експерти в различните аспекти на здравеопазването.

Онлайн дебатът е част от проекта „Най-добрите болници“ и ще се проведе на 18 ноември, от 14:15 часа. Зрителите и читателите могат да го проследят на живо на Investor.bg и във фейсбук страницата на медията.

Той ще се фокусира върху това да подпомогне здравната система и болниците, като очертае най-големите предизвикателства, които COVID-19 постави пред тях, с акцент върху тяхното разрешаване чрез иновации и добри практики.  

Поради динамичната и безпрецедентна обстановка, беше взето решение националната класация и наградите в рамките на „Най-добрите болници" да се отложат за догодина. 

В същото време организирането на дебата е поредна стъпка, с която проектът „Най-добрите болници" затвърждава социалния си ангажимент към предоставяне на трибуна за качествена дискусия в посока подобряване на системата на здравеопазване в страната. През 2019 година класацията спечели и приз за най-добър корпоративно-социален проект.

Модератор на онлайн дебата ще бъде Румяна Тасева, главен редактор на здравния портал Puls.bg. Подробна информация за темите и участниците в дебата може да намерите на специализирания сайт

Онлайн дебатът се осъществява с подкрепата на адвокатско дружество „Димитров, Петров & Ko." и Bayer.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от Икономика и политика
Здравното министерство очаква 4,4 млн. дози от COVID ваксините до края на 2021 г