Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Калоян Костадинов е новият зам.-изпълнителен директор на ДФ "Земеделие" 

УС на ДФЗ е гласувал освобождаването на Атидже Алиева-Вели, която е подала оставка след влизането й в Европейския парламент

Калоян Костадинов е новият зам.-изпълнителен директор на ДФ "Земеделие" 

Снимка: ДФ "Земеделие"

Управителният съвет на ДФ "Земеделие" избра Калоян Костадинов за заместник-изпълнителен директор на фонда, съобщиха от пресцентъра на ДФЗ.

УС на ДФЗ е гласувал освобождаването на Атидже Алиева-Вели, която е подала оставка след влизането й в Европейския парламент, и е избрал на нейно място Калоян Костадинов, който ще отговаря за прилагане на мерките от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР). 
Калоян Костадинов е магистър по право. От 2007 г. до 2011 г. е работил като старши експерт дирекция

"Обществени поръчки и концесии" в Комисия за защита на конкуренцията. В периода 2011-2014 г. Костадинов е бил главен юрисконсулт в дирекция "Търговски дружества, нормативно регулиране на системата на културата и обществени поръчки" в Министерство на културата. 

От 2014 г. до момента Костадинов работи в ДФ "Земеделие" - РА. От октомври 2014 г. до май 2017 г. е бил главен експерт в дирекция "Договориране по прилагане на мерки за развитие на селските райони". От 2017 г. до момента е директор на дирекция "Договориране по прилагане на мерки за развитие на селските райони". 

По статията работи: Ралица Пейчева

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Икономика и политика
Нова блокада на Орлов мост, палатки има и пред Министерски съвет