IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Касови бележки за 84 млн. лв. са регистрирани в лотарията на НАП

Сайтът на играта е посетен над 6,6 млн. пъти от началото на кампанията досега

16:37 | 30.12.15 г.
Касови бележки за 84 млн. лв. са регистрирани в лотарията на НАП

Близо 6 милиона фискални бонове на обща стойност 84 млн. лв. са регистрирани за участие в лотарията с касови бележки на Националната агенция за приходите (НАП) и Министерството на финансите от началото на кампанията през ноември досега.

Сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен над 6,6 млн. пъти, посочват още от НАП.

Третият късметлия от лотарията ще стане ясен на 4 януари в ефира на БНТ в сутрешния информационен блок. Наградата е смарт телефон с четириядрен процесор, 2 СИМ-карти и 5,3-инчов HD дисплей.

Голямата награда лек автомобил ще бъде изтеглена по Коледа догодина, а дотогава всяка седмица след 20 декември данъчните ще дават смартфон, а всеки месец – 40-инчов смарт 3D телевизор.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:50 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още