IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Консултативният съвет за национална сигурност ще обсъжда еврофондовете

На дневен ред са стратегическите приоритети на България и Споразумението за партньорство с Европейската комисия

13:57 | 31.01.14 г.
Консултативният съвет за национална сигурност ще обсъжда еврофондовете

Президентът Росен Плевнелиев свиква заседание на Консултативния съвет за национална сигурност. Заседанието ще се проведе на 4 февруари (вторник), от 13 часа в сградата на президентството, съобщиха пресслужбата на държавния глава.


Темата на съвета този път ще е насочена към стратегическите приоритети на Република България в контекста на Споразумението за партньорство с Европейската комисия за периода 2014–2020 г.

На самото заседание се очаква министър-председателят Пламен Орешарски ще представи доклад на тема: “Стратегическите приоритети на България до 2020 г. и източници на финансирането им”.

Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова пък ще изнесе доклад на тема: “Напредък по Споразумението за партньорство с Европейската комисия за периода 2014–2020 г. и предстоящи стъпки към финализирането му. Анализ на приноса на Споразумението за Партньорство с ЕК за постигане целите на Националната програма за развитие “България 2020”.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:47 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още