IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летище София с нов изпълнителен директор

Причината за смяната на ръководството не се посочва

18:12 | 03.08.10 г.
Автор - снимка
Създател
Летище София с нов изпълнителен директор

Асен Танчев ще е новият изпълнителен директор на Летище София, като е назначен от сряда, 4 август, съобщиха от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Причината за смяната на ръководството не се посочва.

Основният приоритет на Танчев ще бъде прилагането на нови идеи и подходи в управлението на летище София, които да доведат до по-високи икономически резултати, се посочва в съобщението.

Асен Танчев започва работа на Летище София през 1977 г. в Координационния център. От 1996 г. заема ръководни постове в частни авиокомпании. От 2006 г. до 2010 г. на Летище София заема постовете на ръководител отдел „Трансфер координация и оперативно управление на дейностите” и ръководител отдел „Център за информация и координация”.

Той има висше икономическо образование по специалностите „Маркетинг” и „Стопанско управление”. Притежава и професионална квалификация в гражданската авиация от различни европейски институти и авиокомпании.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:47 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още