Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

MGI Delta умножава клиентите си в България

От началото на годината одиторската компания се радва на няколко международни клиенти, спечелени по линия на доброто партньорство на глобално ниво

MGI Delta умножава клиентите си в България

Макар 2020 да е година на предизвикателства в много аспекти, светът на одиторските услуги бележи началото ѝ с ново партньорство. В една от топ 20 на международните одиторски мрежи - MGI Worldwide, се вля международната асоциация за независим одит, правни и консултантски услуги - CPAAI. С това семейството на MGI Worldwide развива и допълва портфолиото си от услуги, заемайки уверено своето място в световните топ 20.

MGI Worldwide и CPAAI обединяват ресурси и достигат мрежа от над 10 000 специалисти в одита, счетоводните и консултантски услуги. Заедно, мащабът на организацията се радва на познания за глобалния пазар, споделени и адаптирани към нуждите на страните, в които MGI оперира. Днес мрежата може да се похвали с членове в 100 държави, 645 офиса и над 70-годишна експертиза в областта на одита, счетоводството и свързаните по съдържание услуги.

“Искаме да сме сигурни, че качеството на услугите, които фирма-членка на мрежата в Найроби предоставя, е сравнимо с качеството, което ще получите в Чикаго. Поради това, ние подкрепяме нашите фирми-членки, като им предоставяме инструменти, обучение и персонализирани услуги. Развивайки бранда глобално, ние добавяме стойност локално за всеки наш член.“, казва Клайв Бенет, СЕО на MGI Worldwide.

На родна земя

От 2019 година одиторската мрежа има представител и у нас. Специалистите от MGI Delta преминават през строга селекция и оценка на експертните качества, преди да им бъде дадено правото да представляват бранда MGI на българския пазар. Във визията на мрежата се залага възможността за споделяне на опит и познания, от които да се облагодетелстват всички членове. Този подход благоприятства за създаването на силен и разпознаваем бранд, нарицателно за качествена работа в помощ на бизнеса, какъвто е MGI днес.

“За нас като партньори сделката по сливане на MGI Worldwide и CPAAI ни дава още повече стабилност и увереност, че сме избрали да работим с едни от най-добрите”, коментира управляващият съдружник за България Владимир Колмаков.

Одиторската компания работи на пълни обороти с екип от първокласни специалисти. Водещи при одита и сключването на сделките остават двамата съдружници в българското дружество. Експертизата им с повече от 15 години опит позволява да познават тънкостите на бранша и така да са в помощ на бизнеса с бърза и адекватна намеса. Българското дружество не е спирало работа от създаването си.

И макар бизнесът да пое ударите на пандемията изключително тежко, специалистите на MGI Delta умножават клиентите си в България. От началото на годината компанията се радва на няколко международни клиенти, спечелени по линия на доброто партньорство на глобално ниво. Естеството на предлаганите счетоводни и одиторски услуги има доверителен характер и детайли, които професионалистите в българското дружество управляват с лекота.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Десислава Попова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от Икономика и политика
Ефектът Lidl върху икономиката на България: 1,12 млрд. лева