IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

НАП-София продава активи на длъжници на стойност 4 млн. лв.

Разпродават се на търг повече от 200 недвижими и движими активи

11:06 | 13.02.13 г.
НАП-София продава активи на длъжници на стойност 4 млн. лв.

Общо 57 търга за продажба на движими и недвижими активи на длъжници е обявила Национална агенция за приходите (НАП)-София от началото на годината досега, съобщиха от ведомството. На публична продан са изнесени вещи на длъжници на стойност над 4 млн. лв.

От столичния клон на приходната агенция уточняват, че през февруари и март дирекцията ще разпродава на търг повече от 200 недвижими и движими активи. Сред предлаганите вещи има административни и жилищни сгради, магазини и складове, апартаменти и гаражи, парцели, леки коли, товарни превозни средства, машини и съоръжения, дори и топове плат, на цени, по-ниски от пазарните. 

Сред обявените за продан артикули могат да се намерят и професионални шевни и плетачни машини, машини за мелене на зърно, климатични камери, лазери, бормашини, шлифовъчни машини, котелна инсталация, уред за прахово боядисване и дори пещ за хлебни изделия.

Припомняме, че от началото на текущата календарна година всички предлагани от приходната агенция движими и недвижими активи могат да бъдат видяни и разгледани в оналйн портала на ведомството.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:16 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още