IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неотложните реформи в здравеопазването на дебат в Клуб Investor.bg

Здравен дебат за финансирането и инвестициите в сектора ще проведат лекари, експерти и представители на бизнеса

11:18 | 22.01.15 г. 1
Автор - снимка
Редактор
Неотложните реформи в здравеопазването на дебат в Клуб Investor.bg

Реформата в здравеопазването, подготвяна от здравния министър д-р Петър Москов, ще бъде акцент на здравния дебат, който Puls.bg съвместно с Клуб Investor.bg, провеждат на 10 февруари.

Основните акценти на форума включват концепцията за реформа в Спешната помощ, дискусии, свързани с финансирането и инвестициите в здравеопазването и други неотложни въпроси по реализирането на здравната реформа у нас.

Във форума ще участва министърът на здравеопазването д-р Петър Москов.

Събитието ще се проведе в София Хотел Балкан, зала Роял (ет. 1) с начало 9.00 ч. Програмата стартира със Здравен дебат за това какви реални промени се очакват в българското здравеопазване и за техните последици. Втората част на форума е посветена на отворена дискусия с представители на администрацията и бизнеса в здравния сектор.

"Здравен дебат" е концепция, стартирана от здравно-медицинския сайт Puls.bg в навечерието на изборите през 2009 г. Тогава сайтът представи задълбочени становища на видни фигури в българското здравеопазване. Проведен бе и първият дебат по неотложните въпроси, свързани със здравната реформа непосредствено след изборите.

Клуб Investor.bg е емблематично название за инвестиционната общност в България. С това име българската медийна компания Investor.bg организира поредица събития от 2007 г., на които се дискутират актуални теми в областта на финансовите и капиталовите пазари, агробизнеса, пазара на имоти, предприемачеството и бизнеса.

Здравен дебат и Клуб Investor.bg обединяват мисиите си, като дават гласност и подкрепа на добрите практики и развитието на здравния сектор, което генерира важно съдържание за заинтересованата аудитория и осигурява експертно мнение по актуални теми в здравния сектор.

Клуб Investor.bg предоставя отлично място за срещи и комуникация с настоящи и бъдещи инвеститори, мениджъри на фирми и експерти. По традиция и за двете инициативи лектори и гости са местни и международни експерти, представители на властта, управители на компании, институции и лечебни заведения, водещи специалисти.

Членството в Клуб Investor.bg е възможно за всеки, който веднъж е посетил събитие, организирано от клуба. През 2013 г. членовете на клуба са се увеличили двойно и наброяват около 2000 души, които редовно се информират и участват в избрани събития на клуба.

Регистрация може да направите тук!  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:31 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 1
крас
преди 9 години
Най хуманната професия се е превърнала в търговска дейност!НИМА ТОВА Е НОРМАЛНО?Недопустимо е в здравеопазването да се работи като при производствен процес с някаква технологична линия наречена КЛИНИЧНА ПЪТЕКА!В СИСТЕМАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО СА СЪБРАНИ НАЙ ПОРОЧНИТЕ ПРИНЦИПИ КАТО ОСНОВНИЯТ ОТ ТЯХ Е "плащаш получаваш"!ВРЕМЕ Е НЯКОЛКОСТОТИН ХИЛЯДИ ДЪРЖАВНИ ХРАНТУТНИЦИ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПЛАЩАТ ЗДРАВНИ ВНОСКИ, А НЕ ТОВА ДА ГО ПРАВИ БЮДЖЕТА ЧРЕЗ ДАНЪЦИТЕ КОИТО СЪБИРА ОТ НАС!ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕ НЕ ПРОМЕНЕНА , А СМЕНЕНА СИСТЕМАТА!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още