Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Нови членове влизат в Управителния съвет на КРИБ

Повече от всякога бизнесът има нужда от стабилност, подчерта председателят на организацията Кирил Домусчиев

Нови членове влизат в Управителния съвет на КРИБ

Снимка: КРИБ

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) прие нови членове в Управителния си съвет. Това стана ясно след Общото събрание на Конфедерацията в хотел "Маринела", София.

Част от гласа на българския бизнес вече са Йордан Матеев, изпълнителен директор на Сдружение за модерна търговия, Иван Папазов - председател на Съвета на директорите на "Винпром Пещера" АД, инж. Боряна Манолова, главен изпълнителен директор за "Сименс" на България, инж. Николай Вълканов, председател на Съвета на директорите на „Минстрой холдинг“, Ангел Желязков - изпълнителен директор на „Параходство Български морски флот“, Иван Кралев - изпълнителен директор на „Хидроизомат“, инж. Петко Николов - изпълнителен директор на „Пътстрой - 92“, Петър Иванов - основател на „Солитрон - България“, Петя Димитрова - председател на УС на „Пощенска банка“, Стоян Ставрев - основател „Българска консултантска организация", Христо Христов - мажоритарен собственик на „Дискордиа" АД и Андрей Делчев - изпълнителен директор на „Българска петролна и газова асоциация“.

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев поздрави новите членове на борда. По-рано Домусчиев подчерта, че повече от всякога бизнесът има нужда от стабилност. „Ние искаме да имаме стабилно правителство, парламент, където да се създават закони и да се извършват необходимите промени и реформи в държавата“, каза по време на форума президентът на КРИБ.

Кирил Домусчиев ще бъде гост на предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria в четвъртък, 11 февруари, от 8,30 часа.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от Икономика и политика
Болниците - относително готови за пандемията