IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рига, Талин и Вилнюс вече са по-близо с нов договор на Bulgaria Air и Air Baltic

Новото споразумение между двете авиокомпании откри удобни връзки между София и трите балтийски града

14:28 | 13.02.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Bulgaria Air</p>

Снимка: Bulgaria Air

Националният превозвач Bulgaria Air разшири портфолиото си от дестинации чрез ново споразумение с латвийската авиокомпания Air Baltic. Благодарение на него пасажерите вече могат по-лесно и удобно да пътуват между София и трите най-красиви балтийски града - Рига, Талин и Вилнюс.

Билетите за съвместните полети са на достъпни цени, като тези за латвийската столица започват от 125 евро, а за Талин и Вилнюс – от 138 евро. Голямото разнобразие от трансферните пунктове за прекачване е огромното преимущество за пасажерите, защото им позволява да изберат най-удобната опция за своето пътуване. Полетите между София, Талин, Рига и Вилнюс могат да се изпълняват с връзки през Амстердам, Париж, Брюксел, Лондон, Цюрих, Милано, Рим, Москва, Берлин, Виена, Франкфурт, Ларнака, Барселона, Прага и Одеса.

Билетите за трите балтийски града вече са заложени в системата на Bulgaria Air и всеки може да се възползва от тях като резервира своя онлайн на www.air.bg, през Центъра за обслужване на клиенти на e-mail callFB@air.bg и на тел. +359 2 402 0400, в офисите на авиокомпанията, както и през партньорската мрежа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:11 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още