Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Румен Радев: Датата 9-и септември е повод единствено за помирение

9-и септември е повод да проявим мъдрост и да направим крачката към едно съзидателно помирение с миналото, написа президентът във Facebook

Румен Радев: Датата 9-и септември е повод единствено за помирение

Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

Продължавам да вярвам в това, което написах преди година по повод днешната дата:

Още по темата

"В обществото ни 9-и септември винаги е бил разделителна линия. Страните имат своите необорими мотиви. Хората, върху които тази дата е дала отражение, имат своята памет за нея. Това пише президентът Румен Радев в профила си във Facebook. Какво е 9-и септември – дата на революция или преврат? За мен е нито едно от двете. Тя е повод единствено за помирение. Повод да проявим мъдрост и най-сетне да направим крачката към едно съзидателно помирение с миналото", написа държавният глава и добваи, че го дължим на себе си. 

Поклон пред всички невинни жертви преди и след 9-и септември, пред всички загинали с мисъл за България, отбелязва още Румен Радев.

По статията работи: Ралица Пейчева

Последни новини

Още по темата

Коментари (38)

   1| 2| 3| 4    
2
 
1
 
38
khao до: nobel
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
аве съвецки боклyк, ето за това те обиждам ... в началните постово говориш едно, после друго ... както ти е изгодно само зада напасне на болната ти логика! ... и нямам намерение да ти отговарям да задаващия се не умен въпрос!
3
 
1
 
37
bgMan до: majnata
преди 6 месеца
А на червения терор с какво се е отговорило и какво заслужава?
Гаддове доллни!
2
 
2
 
36
nobel до: Стоян Петров
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Пропускаш ....
-----------------------
Със сигурност пропускам много, както и ти. Но не ми се иска да пропусна тези, които са се сражавали НА СТРАНАТА на руснаците срещу Германия. А именно любимите ви американци. Тия какви са били тогава?! Добри хора и ли лоши хора. И ако си чел дневника на Айзенхауер, който е бил главнокомандващ на съюзническите войски при операция Овърлорд щеше да знаеш, че без решаващата "помощ" от американска страна социалистическа Източна Европа нямаше да има. Защото Сталин е бил готов да сключи сепаративен мир с Хитлер далеч преди 9-ти септември, но Айк е казал -НЕ! Ще отваряме втори фронт. Така че заслугата за идването на комунистите на власт в България и останалата част на източна Европа е точно толкова на руснаците, колкото и на американците.
2
 
2
 
35
majnata до: Стоян Петров
преди 6 месеца
Те са били е таквиз скъсани презервативи като тебе , пъпеш !
3
 
4
 
34
majnata до: bgMan
преди 6 месеца
На белия терор се отговаря с червен ... логично е !

Още от Икономика и политика
Стокообменът между България и Сърбия мина рекордните 1 млрд. евро