IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Русия възобновява полетите до България

Полети ще има от Москва, Екатеринбург, Ростов на Дон, Самара считано от 28 юни

16:39 | 19.06.21 г.
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Правителството на Руската федерация обяви решение за възобновяване на полетите на Русия с редица страни, сред които и България, считано от 28 юни 2021 г., съобщават от пресцентъра на Министерството на външните работи.

По информация на посолството ни в Москва за България се възстановяват полетите по маршрутите Москва - София, Москва - Варна, Москва - Бургас с честота от четири полета седмично по всеки маршрут.

Възстановяват се и полетите по маршрутите Екатеринбург - Бургас, Екатеринбург - Варна, Минерални води - Варна, Самара - Бургас, Ростов на Дон - Варна, Ростов на Дон - Бургас с честота от един полет седмично по всеки маршрут.

Решението е взето на заседание на Оперативния щаб на руското правителство за предотвратяване разпространението на коронавирусната инфекция в Руската федерация, ръководено от вицепремиера Татяна Голикова и е публикувано на официалната страница на правителството на Руската федерация.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:38 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още