IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сайтът на ОТП Лизинг е обновен и с възможност за онлайн кандидатстване

Корпоративната страница на дъщерното дружество на Банка ДСК предлага завършен онлайн процес за кандидатстване, одобрение и закупуване на нови и употребявани акт

10:00 | 13.10.21 г.
Автор - снимка
Създател
Сайтът на ОТП Лизинг е обновен и с възможност за онлайн кандидатстване

Изцяло дистанционен процес за кандидатстване, одобрение и закупуване на нови и употребявани активи вече е възможен. Новата платформа за кандидатстване на ОТП Лизинг - https://otpleasing.bg/, е отворена както за физически, така и за юридически лица за различен тип оборудване.

Процесът е максимално опростен и дигитализиран, като вграденият онлайн калкулатор изчислява всички разходи преди кандидатстването за лизинг.

След избиране на предпочитан срок, стойност на финансиране, първоначална и остатъчна вноска се прилага конкретна оферта за закупуване на актив. Последната стъпка е подаване на онлайн кандидатурата чрез с електронен подпис. Дистанционното кандидатстване е възможно и при няколко съдлъжника – единственото условие е и те да имат електронен подпис от Евротръст.

„Иновативният, изцяло дигитализиран процес за кандидатстване и одобрение на лизинг е резултат от желанието ни постоянно да подобряваме клиентското изживяване. Продължаващата пандемична обстановка засилва необходимостта от работещи дигитални решения, които да улеснят максимално нашите клиенти, служители и партньори. Времето е най-ценният актив за всички и се радваме, че с новата платформа спестяваме време и усилия за всички страни“, споделя Михаил Комитски, управител на ОТП Лизинг.

Получаването на оферта за лизинг, отиването на място в компанията, попълването и приемането на документацията, очакването на обратна връзка е заменено с една-единствена дигитална платформа - https://otpleasing.bg/. Изключително много време спестява и автоматичното попълване на документите, информират още от компанията.

Процедурата по кандидатстване за върнати от лизинг активи също е допълнително опростена. Те могат да бъдат избрани от сайта и с предварително въведени данни, директно се прехвърлят в искането за лизинг, готови за одобрение.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:23 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още