IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Собственикът на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” стана мениджър на годината

Арх. Пламен Мирянов кандидатства за първи път в конкурса

13:55 | 13.11.17 г.
<p>
	<em>Снимка: manager.bg&nbsp;&nbsp;</em></p>

Снимка: manager.bg  

Носителят на десетата титла "Мениджър на годината" в конкурса за висши постижения в бизнес управлението, организиран от сп. "Мениджър", е арх. Пламен Мирянов, собственик и председател на съвета на директорите на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ”.

Всеки един от 10-имата финалисти бе отличен със специална грамота за висши постижения в мениджмънта, връчвана от също толкова успешни бизнес ръководители и публични личности на сцената на Софийската опера и балет.

Трикратният финалист в юбилейното издание на конкурса Цветелина Николова, управляващ директор на „Катаржина Естейт“, „Белица Уайнъри“, „Кончерто Уайнъри“ и „Платинум Брандс“, получи и специалната награда за устойчиво бизнес развитие, предаде Bloomberg TV Bulgaria.

Наградата на зрителите на bТV за "Мениджър на годината", определена чрез онлайн гласуването, което традиционно се провежда на сайта на телевизията - медиен партньор на събитието, тази година бе спечелена от Ивайло Славов, основател и изпълнителен директор на BULPROS.

Ерик де Кандидо, управляващ директор на IMI България, бе отличен с приза „Млад мениджър“.  Специалната награда „Мисия в полза на обществото" на вестник „24 часа” бе присъдена на Илия Гърков, вицепрезидент на „Дънди Прешъс Металс Канада“ и изпълнителен директор за България.

Арх. Пламен Мирянов кандидатства за първи път в конкурса „Мениджър на годината“, донесъл му най-високото отличие.

Той е създател, собственик и председател на съвета на директорите на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” АД – строително-инвестиционна компания с 24-годишна история в проектирането, инвестирането и строителството. Компанията има 65 завършени жилищни сгради и комплекси в столицата. Син на професор по архитектура, той завършва Университета по архитектура, строителство и геодезия в София със специалност „Архитектура” и „Жилищни сгради и комплекси”. Притежава магистърска степен по бизнес администрация към „ИНТЕГРА” - Канада, сертификати по финанси, финансови инструменти и системи за финансиране на бизнес с недвижими имоти, маркетинг и управление на процеса, бизнес етика и социална ангажираност на организацията, организация на структурите на управление на акционерни дружества. Арх. Мирянов има редица специализации за подготовка на мениджъри и лидери, управление на кадри, организиране и структуриране на средни и големи бизнес организации и програмен курс за изграждане на лидерите на средни и големи предприятия. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:55 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още