IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стойчо Кацаров ще е ексклузивен гост на „Денят ON AIR“ на 20 октомври

Гостуването ще е от 19:30 часа, веднага след централната новинарска емисия

17:51 | 20.10.21 г.
<p>
	<em>Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Тази вечер, веднага след централната новинарска емисия, здравният министър д-р Стойчо Кацаров ще бъде специален гост в предаването „Денят ON AIR“ с водещ Ганиела Ангелова. В ефира на Bulgaria ON AIR той ще коментира причините за въвеждането на по-строги мерки в страната, които предизвикаха протести и обществено недоволство.

В студиото на предаването Кацаров ще коментира още възможно ли е зеленият сертификат да обърне хода на ваксинационния процес в страната, след като днес, часове преди влизането в сила на новите мерки, се наблюдаваше засилен интерес за имунизиране и се извиха опашки пред ваксинационните пунктове. Стойчо Кацаров ще отговори и на множество неизяснени въпроси, свързани с различни казуси за получаването на „зелен сертификат“.

Във връзка с усложняващата се ситуацията с разпространението на COVID-19, от 00:00 часа тази вечер влизат в сила нови ограничителни противоепидемични мерки, разписани в заповед на здравния министър.

„Въведените мерки не са с цел да принуждават хората да се ваксинират, а да се намали разпространението на вирусите", заяви той по време на брифинг в Министерски съвет.

Той уточни, че епидемичната ситуация в страната е изключително сериозна, високият брой на заразени хора поставя под риск капацитета на лечебните заведения.

Не пропускайте разговора със здравния министър д-р Стойчо Кацаров – тази вечер, 20 октомври, в предаването „Денят ON AIR“ от 19:30 часа по Bulgaria ON AIR.

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:55 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още