Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

"ВП Брандс Интернешънъл" купува респиратори за 300 000 лв.

Бизнесът помага за преодоляване на епидемиологичната криза

"ВП Брандс Интернешънъл" купува респиратори за 300 000 лв.

Източник: ВП Брандс Интернешънъл

Лекарите и здравните работници в болниците с най-голяма нужда в страната ще бъдат подпомогнати в усилията им за опазване здравето на българските граждани от „ВП Брандс Интернешънъл“ АД.

Още по темата

Правоприемникът на „Винпром Пещера“ АД категорично подкрепя предприетите действия от Националния оперативен щаб за овладяване на епидемиологичната криза, породена от разпространението на COVID-19.

За целта aкционерите на компанията ще дарят респиратори, маски и защитни облекла за най-нуждаещите се болнични заведения на стойност 300 хил. лева. Осигуряването на апаратите за обдишване е най-необходимо към настоящия момент, смята  Националният оперативен щаб, а животоспасяващата апаратура ще помогне на болничните заведения да отговорят на спешната нужда от дихателна защита и профилактика на засегнатите от вируса лица.

От "ВП Брандс Интернешънъл" АД съобщиха още, че дружеството изпълнява своя ангажимент към българските граждани и организации с цел овладяване на пандемията от COVID-19.

Притежаваната от компанията фабрика за спирт "Essentica" работи на пълен капацитет и в денонощен режим, за да доставя приоритетно за българския пазар продукция за производство на дезинфектанти.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от Икономика и политика
Приходите на хотелите частично се възстановяват през юни спрямо май