Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Затварят временно тунела към Mr Bricolage под "Цариградско шосе"

Отраниченията за движение през тунела ще важат само през нощта

Затварят временно тунела към Mr Bricolage под "Цариградско шосе"

Снимка: Pixabay

Транспортният тунел под столичния булевард "Цариградско шосе", който свързва булеварда с търговския център The Mall, ще бъде затворен за шест нощи заради ремонт, съобщават от прессцентъра на Столичната община.

Ограниченията за превозни средства влизат в сила още от 21 ч. тази вечер и ще важат до 4 ч. сутринта в събота. Спира се движението на автомобили по входната тръба на тунела от "Цариградско шосе" към мола.

Същото ограничение на движението в тази част на тунела ще има със същия часови диапазон за 22 срещу 23 април и 25 срещу 26 април. 

Още по темата

По изходната тръба на тунела, от търговския център към "Царигрдско шосе", се спира движението на 23 срещу 24 април, 24 срещу 25 април и 26 срещу 27 април. От общината уточняват, че платното ще е затворено за същите часове – от 21 до 4 ч.

Местната администрация допълва, че ремонт на релсовия път и контактната мрежа по линия на трамвай номер 11 ще наложи промени по маршрута. Планира се през почивните дни от 5 ч. до 16 ч. трамваят да се движи от кв. "Илиянци" до депо "Красна поляна".

Местната управа е предвидила да бъде разкрита временна автобусна линия 11-ТМ с маршрут: площад "Знаме на мира" (крайна и начална спирки кв. "Павлово" за автобусна линия № 107), ул. "Александър Пушкин", бул. "Цар Борис III", бул. "Овча купел", бул. "Никола Мушанов", бул. "Възкресение", ул. "Кубан", ул. "Суходолска" и по ул. "Западна" до ж.к. "Западен парк" (крайна станция на автобусни линии 72 и 77).

По статията работиха: Ралица Пейчева, редактор Миглена Иванова

Последни новини

Коментари (0)


Още от Икономика и политика
Работодатели и синдикати в спор плащат ли коректно фирмите извънредния труд