IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Шоу в склада" ще представи добри управленски практики

На 13 и 14 юни в София изложението за складово оборудване и технологии в логистиката комбинира три събития в едно

09:00 | 07.06.17 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снежина Баджева. Снимка: Личен архив</em></p>

Снежина Баджева. Снимка: Личен архив

Снежина Баджева е издател и главен редактор на списание „Логистика”.

Завършила е Техническия университет в София, специалност „Радиоелектроника“.

Работила е като научен редактор на техническа литература и е била редактор в редица вестници.

През 2000 г. основава Българска Транспортна Преса заедно с DVV Media Group. Оттогава отговаря за развитието на списанията, сайтовете и събитията на Българска Транспортна Преса. 

- Г-жо Баджева, в средата на юни организирате изложението за складово оборудване и технологии в логистиката „Шоу в склада“. Разкажете ни нещо повече за него - какви събития са предвидени?

- „Шоу в склада“ се провежда на 13 и 14 юни в София Сити Лоджистик парк, квартал Горубляне, и комбинира три събития в едно. Като изложение то се организира за втора поредна година.

Уникалното при него е, че складовото оборудване и технологии се представят в естествената им работна среда – склад. Има специални демонстрационни зони, където всяка марка кари, палетни колички, високоповдигачи и друга складова техника може да демонстрира в реални условия възможностите си.

Второто събитие в дните на „Шоу в склада“, е Мастер Клас „Управление на склада“. Това е диалогична форма на споделяне на добри практики, като водещите майстор логистици тази година ще бъдат Емил Димитров от Кауфланд България на 13 юни от 11 часа и Боян Джамбазов от Мувио логистикс на 14 юни отново от 11 часа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 10:27 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още