IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Работните пространства в Garitage Park предлагат повече от място за бизнес

Новата офис култура насърчава отворените и споделените пространства в естествена зелена и обществена среда

09:08 | 12.12.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Работните пространства в Garitage Park предлагат повече от място за бизнес

Всички мечтаем да работим в среда, която сме виждали в централите на големите технологични компании по света. Офис пространствата им са проектирани да насърчават креативността и създават разнообразни условия за почивка и минимализиране на стреса у служителите. Удобството и творчеството са в основата на разпределението и декорацията, а всичко това е съчетано със зелена среда, удобна инфраструктура и комуникации. 

Дали е възможно в България да има подобни бизнес центрове? Все повече местни и международни компании търсят решения, за да предоставят на служителите си обстановка за работа, във все по-голяма степен съобразена с индивидуалните им нужди и предпочитания. В отговор на това в полите на Витоша се изгражда Garitage Park, мащабен мултифункционален комплекс, който разполага с 95 000 кв.м. офиси, както и зелени площи и паркова среда, покриващи над 90 дка. Всички офис пространства са проектирани като „open space”, за да дават възможности за споделени работни площи и свободно общуване между хората.

Офисните нива разполагат с над 2500 кв.м. използваема площ на един етаж и са проектирани с висока енергоефективност. Комплексът е захранван с електричество от три независими източника и е проектиран с удобни транспортни връзки, разширени улици и кръгови кръстовища, които допълват съществуващата инфраструктура в района.

Всичко това е в комбинация с 4500 нови подземни паркоместа, спортно-развлекателни съоръжения, паркoва среда с езеро, детски и спортни площадки, училище, търговски зони и др. Всички това гарантира идеални условия за работа. Високото ниво и прецизността в проектирането и строежа на Garitage Park са потвърдени от преминалата сертификация по международния метод BREEAM за екологична, икономическа и социална устойчивост.

Лесният транспортен достъп, разположението в подножието на планината и всички предлагани услуги са предварително консултирани и проектирани според изискванията на клиентите и наемателите в комплекса. Отворените и затворените обществени пространства дават възможност на работещите да се чувстват на мястото си, като споделят своето ежедневие с близки хора, без да нарушават работната си програма.

За повече информация: www.garitagepark.com

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:48 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Имоти виж още

Коментари

Финанси виж още