IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

BLU Offices – сигурност и удобство в модерна комбинация

Високото качество на изпълнение на сградата се забелязва във всеки детайл

13:48 | 12.04.17 г.
Автор - снимка
Създател
BLU Offices – сигурност и удобство в модерна комбинация

Всички знаем народната поговорка „По дрехите посрещат, по ума изпращат“. Това своеобразно правило е приложимо и за всяка съвременна компания - офисите са дрехата, която създава първите впечатления у партньори и клиенти. Именно затова от съществено значение е не само локацията, а и това какво предлага сградата, в която се помещава една фирма. 

От BLU Offices са се погрижили да предоставят най-красивите и функционални „одежди“ за бизнесите, които им се доверят.

Стъклената фасада на бизнес комплекса на бул. „Брюксел“ и таваните с височина 2,80 метра предоставят голямо количество естествена светлина. Концепцията за "open space" дава неограничени възможности от вътрешни разделения и разположения, така че пространството да бъде подредено по начин, който задоволява максимално нуждите на наемателя.

Високото качество на изпълнение се забелязва във всеки детайл, а двойният под на "Линднер" позволява под повърхността да се прекарват всички кабели и комуникационни връзки. Плоскостите, покриващи таваните, са изработени от материал, който поема звука и гарантира неприкосновеността в откритите пространства, на работното място, в коридорите и в заседателните зали.

На всеки етаж има сървърни зали с отделна охлаждаща система и възможност за включването на различни доставчици на интернет и телефония. Асансьорите Schindler са най-ново поколение, като всяка сграда разполага с три, с което се гарантира комфортът на служители и клиенти. Хай-тек стъклените фасади са с първокласна защита срещу огън и дим, като предоставят възможността прозорците в помещенията да се отварят , като в същото време са топлоизолиращи.

В концепцията на BLU Offices сигурността има централно значение - автоматичната противопожарна система "спринклър" покрива всеки квадратен метър на сградите. Има система за контрол с карти, 24 часа видеонаблюдение и контрол в общите части. Другият основен елемент за  мениджмънта на BLU Officesе е осигуряването на всички удобства за наемателите - от съдействие при обзавеждане и настаняване до всички останали въпроси относно всекидневната употреба на офисите.

4-звездният хотел "Best Western – Premier", който е директно свързан с BLU Offices, предлага завършеност на всички удобства за бизнес средата. Освен всички стандартни за този клас услуги, хотелът предлага и голям избор от помещения за мероприятия – от минизала за срещи с капацитет до 10 души до конферентна такава с капацитет от 250 души.

Разгледайте снимки от сградата в галерията

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:57 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още