Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Имотът тази седмица

Търговски обекти в жилищни комплекси – новите микромолове

В тях лесно и бързо можеш да намериш най-важните стоки в забързаното ежедневие

Търговски обекти в жилищни комплекси – новите микромолове

Източник: Резиденшъл Младост

След масовото нашествие на моловете, в които градският човек може да намери всичко необходимо, все още се запазва тенденцията инвеститорите да обособяват търговски площи в жилищните комплекси. В тях подобно на някогашните квартални магазинчета лесно и бързо можеш да намериш най-важните стоки в забързаното ежедневие.

Именно поради това инвестицията в търговски обекти, разположени в жилищни зони, отново се събужда. Единственият и най-важен фактор в случая е безспорно локацията. Погрешно се счита, че центърът и моловете са гаранция за голям поток клиенти и респективно – успех на бизнеса. Не съвсем така, става ясно от тенденциите. 

От ключово значение е пътникопотокът, който минава непосредствено около и в района на търговския обект, както и близостта с възлови транспортни точки.

Когато магазинът е част от голям жилищен комплекс, това е допълнителен плюс, защото гарантира постоянни клиенти. Такъв пример за успешно внедрени търговски площи в жилищната среда е „Резиденшъл Младост“ - комплекс от затворен тип, който се разпростира върху площ от 5700 кв. м и е разположен в най-благоустроения район на ж.к. „Младост“. 

Още по темата

„Резиденшъл Младост“ разполага с 9 магазина с директен достъп от две централни улици и е на ключово кръстовище, което отвежда до бул. „Александър Малинов“ и е важна артерия към бизнес центровете в района. В близост има множество жилищни сгради, голяма част от които са ново строителство с основни жители млади семейства.

Това превръща района в потенциален локален търговски център, който ще привлича посетители и от съседните микрорайони.

Налични за продажба и отдаване под наем са три магазина с площ от 174 до 186 кв. м. Локацията на комплекса осигурява достъп до бърз и ефективен транспорт - на 2 минути от метростанция „Младост 3" и на 5 минути от спирките на автобусни линии, водещи към центъра на града.

Допълнителен плюс е, че „Резиденшъл Младост“ се намира на 10 минути и от Бизнес парк София.

По статията работи: автор Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от