IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Практическият поглед към глобалните финансови пазари

Кои са актуалните сектори и компании, кои са основните групи инструменти за инвестиране - отговорите - по време на INVESTOR Finance Forum

11:03 | 20.11.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Практически поглед върху световните финансови пазари ще предложи третият панел „Стратегии за търгуване“ в рамките на четвъртия INVESTOR Finance Forum на 27 ноември в София. Лекторите ще се фокусират върху проследяването на линията - генериране на идеи и тяхното търгуване, като ще бъдат обхванати широк кръг инструменти.

Темата е „Следващият бар“, защото има за цел да проследи бъдещото развитие на финансовите пазари.
      
Васил Банов от Асоциацията на трейдърите в България ще разгледа основни групи инструменти: селскостопански фючърси, метали (злато, сребро), енергийни (петрол и негови производни), финансови, валути и не на последно място - фондовите борси. Фокусът ще е насочен изцяло върху прогнозната страна. Ще се разгледат възможности за търговия, откриващи се през оставащото време до края на 2015 г. и през началото на 2016 г. 

В дискусионния панел на асоциацията, който ще бъде модериран от Свилен Колев от Investor.bg, ще се включат и двама професионални трейдъри - Тодор Ангелов и Николай Стойков.

Лекторите ще доразвият трейдинг идеите от първата част, давайки отговор на въпроса „как да се възползваме от тях“. В дълбочина ще бъде разгледан американският фондов пазар. Кои са секторите и компаниите, които са актуални и биха се възползвали най-много от прогнозните движения? Подобаващо внимание ще бъде отделено и на форекс пазара.

В панела ще се обсъдят различни възможности за търговия на генерираните идеи като фючърси, опции, борсово търгувани фондове или отделни компании, пряко засегнати от вече споменатите движения.

През цялото време дискусията ще е отворена за въпроси от публиката, пряко свързани с дискутираната тема. В края на панела е предвидено време, в което всеки ще има възможност да зададе своя въпрос към участниците от Асоциацията на трейдърите в България.

INVESTOR Finance Forum се провежда с подкрепата на Делтасток - генерален спонсор, Пощенска банка - основен партньор на форума, както и с подкрепата на ЕЛАНА Финансов Холдинг, финансова група Karoll, Schroders, ActivTrades, Benchmark Finance, Alaric Capital, Българска фондова борса – София, Варчев Финанс и Финаналитика.

Партньори на форума са Асоциацията на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП), Асоциацията на управляващите дружества (БАУД), Асоциацията на трейдърите в България и Асоциацията на директорите за връзка с инвеститорите в България.

Повече информация за конференцията може да научите от официалния интернет сайт.

Може да си припомните и как премина предишното издание на конференцията от нашата галерия.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:37 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още