IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всички акции на Трейс Груп са платени, дружеството събра 22,1 млн. лв.

По набирателната сметка на компанията са постъпили всички 22,1 млн. лв.

18:26 | 02.11.07 г.
Автор - снимка
Създател
Всички акции на Трейс Груп са платени, дружеството събра 22,1 млн. лв.
По набирателната сметка за първичното публично предлагане на акции от увеличението на капитала на Трейс Груп Холд АД са постъпили всички 22,1 млн. лв., съобщиха от компанията.

Сумата се равнява на емисионната стойност на всички записани 200 000 акции при първичното публично предлагане. Емисионната стойност на една акция е 110,50 лв.

На 26 октомври се проведе подписката за първичното публично предлагане на Трейс Груп Холд, като презаписването достигна 1 480 пъти, а общият обем на подадените поръчки бе 32 млрд. лв.

Очаква се вторичната търговия с книжата на дружеството на борсата да стартира в края на ноември.

Трейс Груп Холд обединява 10 компании от сферата на пътностроителните услуги, строителството, ремонта, рехабилитацията и поддръжката на републикански и общински пътища и градските услуги. Към момента акционерният капитал на компанията е 2 млн. лв.

Набраните от емисията средства ще се използват основно за закупуване на машини и съоръжения за увеличаване на производствените мощности на дружеството, както и за развитие на материалните бази на холдинга.


Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:17 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още