Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Производителят на смутита, който отвори нова врата за бизнеса си

Въпреки временно по-ниските нива на продажби, свързани с ефектите от COVID-19, фирмата все пак успява да запази броя на служителите си

Производителят на смутита, който отвори нова врата за бизнеса си

Илюстрация: УниКредит Булбанк

Живеем в динамични времена. Средата се променя непрекъснато и фирмите търсят нови начини как да задържат позициите си на пазара и да запазят броя на служителите си. Подкрепата на стабилен финансов партньор в такъв момент е от ключово значение.

Представяме ви историята на един бизнес, който намира решение. Тази история достига до вас благодарение на "УниКредит Булбанк" – партньорът, предоставил подкрепа на този бизнес в точния момент.

Още по темата

Вижте как български производител на смутита, лимонади и сокове отваря нова врата за бизнеса си, като започва да предлага своите продукти и онлайн, а не само във физически магазини. Ще научите как въпреки временно по-ниските нива на продажби, свързани с ефектите от COVID-19, фирмата все пак успява да запази броя на служителите си и да не допусне намаляване на заплатите им.

гледано: 7385   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
3 гласа

Име на фирма: "Сантулита" ООД

Управител: Ивелин Бежев

Фирма "Сантулита" произвежда студено-пресовани смутита, освежаващи напитки и сладолед. В производството тя използва само свежи и хранителни съставки като плодове, зеленчуци, ядки и семена. Компанията е създател и собственик на небезизвестната марка Frudada. "Сантулита" оперира успешно на няколко балкански пазара. Работата ѝ се основава на вярването, че това, което прави живота по-хубав е осъзнаването на всеки миг и грижата с храна, която е добра за душата и тялото.

Как можете да получите подкрепа за вашия бизнес, ако сте клиент на "УниКредит Булбанк" или решите да станете такъв, вижте тук.


Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от