IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Георги Георгиев

Изпълнителен директор на „Адеко България”

07:00 | 24.03.16 г.
Автор - снимка
Създател
Георги Георгиев

Георги Георгиев е изпълнителен директор на „Адеко България”, част от „Адеко Груп”, основана в Цюрих, Швейцария. В България „Адеко” е водеща консултантска компания в сферата на човешките ресурси, която предоставя услуги по търсене и подбор, временна заетост, управление на проекти и други специализирани услуги в тази сфера, за водещи международни и IT компании. „Адеко” има 2 офиса, разположени в най-големите градове на България и работи с най-големите IT и BPO компании в страната.

Георги Георгиев има повече от 14 години опит в управлението на местни и международни компании, сред които: Xerox, Sciant (VMWare) & CableTel. Преди да поеме управлението на „Адеко България”, заема длъжността регионален директор (Югоизточна Европа) в „Моторола България”, както и изпълнителен директор за България. 

Георги Георгиев е член на борда на директорите на Американската търговска камара в България за два поредни мандата – от януари 2008 до януари 2012. Като член на органзацията, Георги Георгиев е ангажиран с редица инициативи за развитие на българската икономика и превръщането на България в привлекателна за бизнеса страна. 

Георги Георгиев завършва средното си образование в Калифорния, САЩ. Придобива степен бакалавър по „Бизнес администрация и приложна икономика” в Американския университет в България, Благоевград.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:32 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още