IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ивайло Славов

Изпълнителен директор на BULPROS

07:00 | 28.03.16 г.
Автор - снимка
Създател
Ивайло Славов

Ивайло Славов е утвърден предприемач и лидер, специализиран в развиване, както на start-up фирми, така и на големи корпорации. Той има повече от 20 години международен опит в областта на информационните технологии, финансовите услуги, IT-аутсорсинга, аутсорсинга на бизнес процеси и човешки ресурси.

Той e изпълнителен директор на BULPROS, която е най-бързо растящата технологична компания в България и номер 12 в Централна и Източна Европа според последното проучване на Deloitte “Technology Fast 50 in Central Europe”. Преди BULPROS той заема различни ръководни постове в Microsoft, Adecco, SEB, Unisys и Comparex (PC Ware).

В Microsoft Германия е оглавявал бизнес направленията „ Финансови услуги“ и „Производство“. Преди Microsoft е ръководил Банковия бизнес в отдел Централно-европейски финансови услуги на Unysis. В Comparex (позната преди като PC Ware) е бил пряко отговорен за управлението на бизнес линията за „Професионални услуги“ в цяла ЕМЕА. Преди BULPROS e заемал позициите “Директор Услуги” в Аdecco за Източна Европа и Балканите и Изпълнителен директор на Adecco България.

Има магистърска степен по Международна бизнес администрация и бакалавърска степен по Международни отношения от Университета за национално и световно стопанство в София, освен това е дипломиран икономист от Гьоте университета във Франкурт на Майн.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:32 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още