IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тунио Зафер

Изпълнителен директор на pCloud

16:47 | 27.05.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Тунио Зафер

Тунио Зафер е изпълнителният директор на pCloud - компания, която разработва и предлага платформа за съхранение на данни в облака. Той има богат мениджърски и маркетингов опит от 15 години в сферата на технологиите. Участвал e в редица успешни бизнес проекти, като MTelekom, Host.bg, Grabo.bg, Mobile Innovations JSC и други.

В почти всичките си проекти Тунио е участвал от самото начало, от етапите на концептуално и идейно ниво. С усърдна и непрестанна работа преминава през процесите на изграждане на цялостен продукт.

Като лидер и мениджър на компанията Тунио определя плановете на pCloud като много по-амбициозни и слага акцент върху иновациите в области като сигурност и ефективност на разходите за крайните потребители.

В екипа си Тунио насърчава напредничавото мислене, което е изключително важно за въздействие върху бързо развиващия се IT пазар - както за отделния потребител, така и за бизнеса.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:21 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още