Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Медии

Bloomberg TV Bulgaria стартира първото в България тв състезание за иновативни предприемачи

Най-дръзките стартъпи у нас могат да кандидатстват за участие в телевизионния формат от 19 май

Bloomberg TV Bulgaria стартира първото в България тв състезание за иновативни предприемачи

Предприемаческата екосистема и нейното развитие от години са се доказали като изключително важни фактори за повишаване на качеството на бизнес средата във всяка страна. Именно затова, като продължение на мисията си да бъде в полза на бизнеса, Bloomberg TV Bulgaria прави поредната крачка към насърчаване на добрите бизнес идеи и практики и съвсем скоро предстои да стартира нов уникален за българския ефир телевизионен формат, в който главни герои ще бъдат някои от най-иновативните, дръзки и вдъхновяващи предприемачи на България.

От есента Bloomberg TV Bulgaria стартира първото в България телевизионно стартъп състезание „Дръзките“. В него ще бъдат показани едни от най-отличаващите се, обещаващи и амбициозни стартъп проекти и техните създатели, които ще се впуснат в надпревара за първото място и голямата награда.

Стартиращите компании, които ще се включат в „Дръзките“, ще бъдат избрани по определени критерии. От 19 май ще стартира и процесът по кандидатстване. В него ще имат възможност да се включат всички предприемачи, които искат да участват в телевизионното състезание и да представят продуктите или услугите си пред широка аудитория, инвеститори и партньори.

Повече подробности за „Дръзките“ и критериите, на които трябва да отговарят, за да кандидатстват за участие в телевизионния формат, очаквайте на 19 май!

 

По статията работиха: Екип на Bloomberg TV Bulgaria , редактор Виктория Тошкова
Още по темата: Медии

Последни новини

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Медии
Bloomberg TV Bulgaria ще е дом на първото в България телевизионно стартъп състезание