IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Campaign избра PHD Media за Медийна мрежа на годината за 2018 за регион EМЕА

Наградата на Campaign отива за PHD Media в година, в която агенцията спечели 132 конкурса за нов бизнес в региона

14:23 | 29.03.19 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: pixabay.com</em></p>

Снимка: pixabay.com

На 11 mарт тази година в Лондон, PHD Media, част от Omnicom Media Group, бе избрана за победител в категория „Mедийна мрежа на годината 2018 за регион EMEA“ (Европа, Близък Изток и Африка), от престижното лондонско издание за медия и реклама Campaign. Наградата на Campaign отива за PHD Media в година, в която агенцията спечели 132 конкурса за нов бизнес в региона, увеличи екипа си с 275 нови служители и спечели 73 награди на индустрията.

„Абсолютен победител в категорията“, обобщават в публикацията от Campaign, позовавайки се на звездната за PHD Media 2018 година, в която агенцията има спечелен нов бизнес в региона за над 700 млн. долара. В допълнение се споменават и вече завоюваните първи места, по-рано през 2018 година, на други два от водещите за индустрията международни фестивали - Eurobest и Cristal Festival.

Успехът на PHD Media и множеството спечелени награди се дължат на постоянния стремеж да подкрепят растежа на своите клиенти, предлагайки им уникални стратегически решения, а не само силата си на голям по обеми бранд. Това още веднъж затвърждава репутацията йѝ на една от най-находчивите и креативни медийни мрежи в света.

Вътрешната култура и дух в PHD също получават висока оценка от журито на Campaign, отбелязвайки глобалната стратегия на агенцията да ангажира служителите от всички пазари „на място“ в обучения за стимулиране на локални инициативи за социална отговорност и приобщаване на хора в затруднение.

„За нас е голяма чест да бъдем признати от престижно издание като Campaign. 2018 е феноменална година за PHD EMEA. Изключително сме горди от непрекъснатия растеж на бизнеса ни и бихме искали да благодарим на всички наши служители, клиенти и партньори за тяхната вяра и ангажираност към PHD. В основата на нашия растеж е мантрата на PHD, нашата визия и култура за „намиране на по-добър начин“ във всичко, което правим. Изминалата изключителна година е признание за всички наши таланти, които се стремят да правят точно това за клиентите ни всеки ден”, cпoдeля Йън Кларк, главен изпълнитeлeн диpeĸтop нa PHD за EMEA.

PHD България е горд представител на PHD network. Агенцията е създадена в България през ноември 2011 г. като част от Оптимум Медия Груп, а през септември 2012 г. получава лиценз за изключително представителство на PHD за България.

От тогава до днес PHD България постига забележително развитие, като за последните 4 години има постоянен ръст и значително увеличение на бизнеса, в т.ч. утроявайки екипа си от опитни професионалисти в бранша.

За добрите и стабилни резултати на българското подразделение на PHD Network спомагат както работата с водещи клиенти в различни сектори, така и баланса между международни и местни компании.

Част тях са големи компании като: LIDL, Telenor, KBC group, MFG Group, Aroma, Wizz Air, Pernod Ricard, Groupama.

За повече информация може да проверите тук 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:52 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още