IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фактите, данните и информацията в помощ на бизнеса - силата на Bloomberg TV Bulgaria

Изпълнителният директор на Investor Media Group Виктория Миткова с коментар за сп. "Мениджър" за 5-тия рожден ден на Bloomberg TV Bulgaria

16:31 | 06.11.20 г.
<p>
	Виктория Миткова, изпълнителен директор на Investor Media Group. <em>Снимка:&nbsp;Investor Media Group</em></p>

Виктория Миткова, изпълнителен директор на Investor Media Group. Снимка: Investor Media Group

За сравнително кратко време колегите в Bloomberg TV Bulgaria показаха, че бизнес общността в България има нужда от бизнес телевизия и от качествена информация. Това е и една от функциите на Bloomberg TV Bulgaria – да дава фактите, данните и информацията, на база на които бизнесът може да направи правилен анализ. Доказателство, че не просто сме на прав път, а успяваме, е високото доверие на зрителите. Това заяви специално за списание „Мениджър“ Виктория Миткова, изпълнителен директор на Invеstor Media Group, част от която е бизнес каналът Bloomberg TV Bulgaria.

В материал, посветен на 5-годишнината от старта на бизнес телевизията в България, тя направи кратък анализ на постигнатото до момента и обясни, че сред новите проекти, с които медийната група ще изненада аудиторията и пазара, е ново списание.

Ето и целия коментар на изпълнителния директор на Investor Media Group за октомрвийския брой на списание „Мениджър“:

"За сравнително кратко време колегите в Bloomberg TV Bulgaria показаха, че бизнес общността в България има нужда от бизнес телевизия и от качествена информация. Това е и една от функциите на Bloomberg TV Bulgaria – да дава фактите, данните и информацията, на база на които бизнесът може да направи правилен анализ.

Доказателство, че не просто сме на прав път, а успяваме, е високото доверие на зрителите, постоянният ръст на посещенията в онлайн платформата на телевизията, където се публикува и цялото видеосъдържание от ефира, новите ни проекти, както и разширяването на аудиторията – студенти, млади хора и такива, които мислят за собствен бизнес. Това доверие е най-високата оценка за работата на всички колеги, които с много професионализъм и ентусиазъм ни държат в течение с всички световни бизнес процеси. Сигурна съм, че ще успеем да го надградим и със следващите проекти, с които съвсем скоро ще изненадаме и аудиторията ни, и пазара. Сред тях е и добавяне на ново списание в портфолиото на медийната ни група".

През октомври Bloomberg TV Bulgaria отбеляза 5 години на българския пазар. Телевизията отпразнува специалната годишнина с инициативата, насочена към стартъп бизнеса – „Вдъхновяващите 5“. Повече за нея, мисията й и крайния срок за участие може да откриете на bloombergtv.bg и на inspiring5.bloombergtv.bg.

Вчера се проведе и заключителното издание от Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria, която за пореден път постави на фокус най-важните теми, които предстоят на глобално ниво. Всички издания може да гледате в ефира и каналите на Bloomberg TV Bulgaria.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:39 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още