Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Медии

HelpBook.info - новата онлайн платформа за граждански сигнали

Проектът на Investor Media Group дава възможност на потребителите да алармират директно към голям брой държавни и общински институции безплатно

HelpBook.info - новата онлайн платформа за граждански сигнали

Илюстрация: Investor Media Group

Investor Media Group стартира нова безплатна уеб платформа за граждански сигнали - HelpBook.info, която предоставя възможност и място за публична комуникация между гражданите и институциите в България. Целта на платформата е да улесни подаването на сигнали от страна на хората от цялата страна и да даде прозрачност и публичност на работата на българските институции по разрешаването на сигнализираните проблеми. 

Още по темата

HelpBook.info е единно онлайн „гише“, където всеки може директно да сигнализира към голям брой институции за нередности. За удобство на потребителите, процесът за подаване на сигнал е максимално опростен. Всички изпратени сигнали, както и отговорите на институциите, са публични и могат да бъдат разгледани, споделени и подкрепени от останалите потребители на платформата.

А платформата HelpBook.info очаква да бъде информирана от институциите за техните решения по изпратените сигнали. Гласност на гражданските сигнали ще дава и водещият новинарски сайт Dnes.bg и национална телевизия Bulgaria ON AIR.

Уеб платформата HelpBook.info, част от Investor Media Group, е реализирана с помощта на финансиране от фонда за иновации в дигиталните медии на Google. До момента онлайн плаформата предлага възможност за изпращане на сигнал до двадесет и четири държавни институции, както и до голям брой общински институции, като за тях трябва първо да бъде посочено населено място. Предстои да бъдат добавени още институции на местно и национално ниво, до които потребителите ще могат да сигнализират директно чрез онлайн услугата HelpBook.info. 

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (1)

0
 
0
 
1
преди 10 месеца
Първо здравейте !Моят коментар е повече като жалба!Заповядайте в град Ямбол!Едва ли има толкова мръсен град в България!Комплекс Георги Бенковски се превърна в сметище !Не се чисти от общината !И заразите пълзят!Молим Ви за съдействие !

Още от Медии
Bulgaria ON AIR следи „Гласът за Европа“ на 26 май