Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Медии

Investor.bg получи почетен диплом от БТПП навръх 20-ата си годишнина

Наградата на икономическия сайт прие главният редактор Бойчо Попов

Investor.bg получи почетен диплом от БТПП навръх 20-ата си годишнина

Главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов (вляво) получи почетен диплом за медията от председателя на БТПП Цветан Симеонов (вдясно).

Председателят на Управителния съвет на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов връчи Почетен диплом на Investor.bg по повод отбелязването на 20-ата годишнина на медията. Още в самото си начало сайтът, част от една от най-големите медийни групи в България - Investor Media Group, се приема от читателите като „гласа на икономическия разум“.

„Ние от Българската търговско-промишлена палата винаги сме уважавали точно поднесените факти и достоверните икономически анализи. Затова и разчитаме нашите анкети с представителите на бизнеса да имат най-високо доверие и разбиране. В този смисъл ще разчитаме и занапред на сътрудничество с Investor.bg“ заяви по време на връчването на Почетния диплом Цветан Симеонов.

Официалните поздрави и престижното отличие на специална церемония прие главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов, който резюмира основните успехи на платформата.

Още по темата

„Над 30% от потребителите ни са представители на висшия мениджмънт и 5% от тях имат собствен бизнес. Така че става дума за хора, които вземат решения“, сподели Попов за най-големите почитатели на сайта.

Investor.bg e разкривал и няколко опита за финансови измами. Последният случай е бил предотвратен преди 2 седмици.

"Става  дума за "Лонг Лайф Корпорация", която беше обявила на сайта си, че планира да събира капитал чрез акции и беше обявила част от мулти левъл маркетинга си - ако доведеш нов член, получаваш бонус точки", разказва главният редактор на Investor.bg.

"Разбира се, идеята не е лоша, но изпълнението като цяло противоречи на закона, тъй като те планираха да започнат да набират акции от 1 март, но нямаха разрешение от борсовия регулатор, нито необходимата документация. Ние сезирахме КФН, като от фирмата се оплетоха в обяснителен режим, а малко след нашите въпроси сайтът беше спрян".

Икономическата медия първа в България започва да следи борсите ежедневно, като още преди БФБ да създаде SOFIX, Investor.bg създава собствен борсов индекс. Най-големият инвестиционен и финансов форум в Европа - Investor Finance Forum, също е плод на работата на Investor.bg.

Investor.bg събира бизнеса и институциите в проекта си Knowledge City. Тази година той е посветен на симбиозата между градската среда и технологиите. Дигиталното събитие започва на 15 март в 14:15 часа и може да бъде проследено на живо на новата стрийминг платформа Investor Media PRO.

Именно по повод 20-годишнината на Investor.bg и като продължение на кампанията за отпразнуване на специалния празник, медийната група Investor Media Group обяви началото на дигиталната платформа за събития с професионален фокус Investor Media PRO.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Медии
Мърдок: Идеята, че алгоритмите на онлайн гигантите са обективни, е пълна глупост