IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква ще бъде „Парламентарна развръзка“ – целия изборен ден в ефира на Bulgaria ON AIR

Над 11 часа публицистика, дискусии и анализи на политическата обстановка, новини на всеки час и преки включвания от България и света очакват зрителите

12:58 | 05.07.21 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Илюстрация: Investor Media Group</p>

Илюстрация: Investor Media Group

Над 11 часа публицистика, дискусии и анализи на политическата обстановка, новини на всеки час и преки включвания от България и света очакват зрителите в ефира на Bulgaria ON AIR, където могат да проследят целия изборен ден за нов български парламент на 11 юли в рамките на две специални коментарни студиа „Парламентарна развръзка“. 

Задълбочените разговори на участниците в дискусиите ще бъдат прекъсвани с извънредни емисии новини през целия ден, по време на които водещите Камелия СтояноваРадинела БусерскаВиолета Манчева и Константин Динчев ще представят актуална информация за изборния процес. През целия ден на 11 юли репортерите на Bulgaria ON AIR ще се включват на живо от всички горещи точки и изборните секции от страната и чужбина. 

Програмата на сутрешното изборно студио на националната политематична телевизия, която за поредна година по данни на института „Ройтерс“ е един от най-предпочитаните и достоверни източници на информация, ще започне точно в 07:00 часа с емисия новини. В часовете до 12:30 часа утвърдени политолози, социолози и обществени фигури ще коментират с водещите на публицистичните предавания „Денят ON AIR“ и „ДиректноГаниела Ангелова и Димитър Абрашев, очаквания резултат от предстоящите избори, ефекта на машинното гласуване и още много горещи политически и икономически теми от страната. 

Проследяването на предсрочните парламентарни избори ще продължи и във вечерното коментарно студио „Парламентарна развръзка“ в ефира на Bulgaria ON AIR с водещ Десислава Атанасова от 17:00 часа, а водещата на Новините ON AIR Виолета Манчева ще представи блиц интервюта със звезди от културата, шоубизнеса и спорта.

На живо гостите в студиото ще коментират какви са възможните сценарий след вота и как ще бъде пренареден българският парламент, като точно в 20:00 часа Даниела Владимирова ще съобщи първите прогнозни резултати от виртуалното студио на Bulgaria ON AIR.

 

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:18 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още