IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Newsweek сложи „мързеливото момче“ Тръмп на корица

Шест месеца на власт, 40 дни в голфклубовете, 0 приети законопроекта

13:20 | 05.08.17 г. 9
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Newsweek</p>

Снимка: Newsweek

Американският седмичник Newsweek не се притеснява да отправи остра критика към президента на страната Доналд Тръмп, публикувайки корица на най-новия си брой със сатиричен фотоколаж с Тръмп.

На корицата има илюстрация на президента, който седи отпуснат в удобен фотьойл с нездравословна храна, телефона му и дистанционното управление за телевизор.

Списанието пусна снимка на корицата си в Twitter заедно с въпроса "Има ли Тръмп все още желание да е президент?"

В скута на Тръмп има смартфон, пакет с пуканки за микровълнова фурна и пликче чипс, както и отворена опаковка от веригата за бързо хранене "Макдоналдс".

„Лентяй. На Доналд Тръмп му е скучно и е уморен. Представете си само колко зле би се чувствал, ако вършеше някаква работа", гласи надписът на корицата на списанието.

Корицата, пусната онлайн късно в четвъртък, е свързана с материала на списанието „Тръмп, американският крал на момчетата: голфът и телевизията няма да направят Америка отново велика".

В публикацията от над 9000 думи на автора Александър Назарян се посочва, че за първите си шест месеца като президент Тръмп е прекарал в свои голфклубове 40 дни, които са стрували на американските данъкоплатци 55 млн. долара. За същия период той е подписал 42 президентски указа, пуснал е 1029 туита, но не е прокарал нито един важен законопроект през Конгреса. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:58 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

5
rate up comment 1 rate down comment 0
emonik
преди 6 години
Един път да стане и си отвори устата в месец ни стига .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 1 rate down comment 0
emonik
преди 6 години
За да се застрахова срещу заплахите на Тръмп за по-високи вносни мита Toyota и Mazda ще строят съвместно голям завод в САЩ на стойност 1,6 милиарда долара и ще създадът над четири хиляди работни места. Ако може и на нас един такъв мързеливиц .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 3 rate down comment 5
zelka007
преди 6 години
това за 4 часа сън и прочие неща са грижливо създавани легенди. особено за хора от нивото на тръмп. онзи на икеа, дето кара очукано старо волво и лети в икономична класа и пише на гърба на използвани листа е същото. грам не им се връзвай. тръмп се прави на *** и гледа да си оправи бизнеса неговия и на децата. колкото и да е тъжно или смешно. 1092 туита :) в работно време. не казвам, че и той не е човек, но... :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 8 rate down comment 4
bigmamascandal
преди 6 години
Не знам по колко часа спи, но сам каза наскоро, че гледа по 5-6 часа на ден телевизия. Което го превръща в средностатистически американец. При толкова часа пред телевизора резонният въпрос е - абе, а кога работи?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 7 rate down comment 2
george353
преди 6 години
А сега си представете колко им е писнало на хората от естаблишмента... естабли шмента, шменти, шменти капели, хм... че да гласуват за този странен човек.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още