Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Мобилни разплащания

Прогноза: Търсенето на кадри за финтех сектора ще продължи

Подготвени сме за изцяло дистанционен работен процес, посочи Мирослав Божилов, генерален мениджър на компанията за онлайн разплащания Paysafe България

Прогноза: Търсенето на кадри за финтех сектора ще продължи

Снимка: Pixabay

За финтех индустрията е рано да се каже какво ще е пълното въздействие върху процеса за набиране на нови служители. Това мнение изказа в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Мирослав Божилов, генерален мениджър на Paysafe България.

Още по темата

"Основно ние се специализирани в онлайн разплащанията. Макар там също да има известен спад, той е значително по-малък от този при традиционните търговци. Нашите услуги, които предоставяме от София, като обслужването на клиенти и развитието на дигиталните ни портфейли, на практика може да ги осигуряваме дистанционно", посочи той.

Мирослав Божилов разкрива, че компанията се е готвела за подобен сценарий отдавна. По думите му преди извънредното положение са били в способност да започнат работа изцяло от вкъщи.

"Ние продължаваме да наемаме хора, макар и с по-малки темпове. Ще продължаваме да предоставяме много добри възможности за кариерно развитие. Очаквам да продължим с добро темпо при наемането на софтуерни инженери, тъй като това е важно функция за нас в София. От тук развиваме дигиталния портфейл, посочи Мирослав Божилов. -  Нашите служители работят дистанционно и засега работните процеси минават много добре."

Той прогнозира, че за 30 позиции в Paysafe България ще се търсят нови кадри.

Според него миграцията към дигиталната сфера ще продължи с по-високи темпове, което ще е адекватно на поведението на хората и бизнеса. 

Божилов очаква, че хората ще станат по-внимателни и пестеливи заради кризата с коронавируса.

Какво прави Paysafe България за търговците в малки и средни предприятия? В кои области са най-големите потребители?

Вижте целия разговор във видео материала на Bloomberg TV Bulgaria.

По статията работиха: Екип на Bloomberg TV Bulgaria , редактор Петя Стоянова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от