IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надежден инвеститор означава сигурен дом и спокойствие

Kлючовете за входната врата към свободата са на една ръка разстояние

10:21 | 21.10.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Okol Lake Park</em></p>

Снимка: Okol Lake Park

Детайлно проучване и обмислен бюджет могат често да превърнат обезсърчаваща покупка не само в мечтана, но и постижима възможност. За се намери имот, който да отговаря на бъдещите планове на собствениците, трябва да се обръща специално внимание на инвеститорите, изграждащи потенциалното семейно огнище.

Пример, който често се появява когато нестихващата тема за имотния пазар у нас се дискутира е Маркан Холдинг АД. Компанията притежава над 25-годишен опит в създаването, развитието, управлението и продажбата на различни дружества, като съсредоточава сериозен мениджърски опит в проектирането, строителството, и управлението на недвижими имоти. Инвестиционният портфейл на групата обхваща разнообразна строителна дейност, а по счетоводни данни, капиталът на холдинга е близо 82 млн. лева, с увеличение от 10% за последните 4 години.

И за да бъде ситуацията още по-благоприятна за живот и инвестиции, Маркан планира изграждането и откриването на Okol Lake Park – нов мащабен комплекс, който ще включва международно голф игрище, петзвезден хотел, паркови и жилищни зони със семейни и ваканционни имоти. Проектът е разположен в района на язовир Искър, с обща площ около 3000 дка, обграден от простор и зеленина, мястото се отличава със зрелищни панорами към язовира и околните планини.

Okol Lake Park е вдъхновен от стремежа към здравословен начин на живот и спокойно бъдеще, а възможностите са разнообразни: студиа и лофтове (65–165 кв.м.), редови къщи (120–220 кв.м.), самостоятелни къщи (250–500 кв.м.) и брандирани къщи (150–180 кв.м.).

Каквато и да е причината за проявен интерес към имотния пазар у нас, първата стъпка е най-трудна. След внимателно търсене и сериозен интерес обаче резултатът може да бъде наистина удовлетворяващ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:20 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още