IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жилищен комплекс Flora Garden – зелен оазис и уют сред динамиката на града

Стратегическа локация, поддържани зелени площи и гледка към планина Витоша превръщат комплекса в предпочитано място за живеене в София

09:00 | 26.10.17 г. 2
Автор - снимка
Създател
Жилищен комплекс Flora Garden – зелен оазис и уют сред динамиката на града

Мястото, където външното пространство е превърнато в красива градина с детски кът и зони за почивка, а грижата за зелените площи е целогодишна, се казва Flora Garden. Новият жилищен комплекс е с комуникативно местоположение, на минути разстояние от хипермаркет „Билла“ и „България Мол“. Локацията му е стратегическа, с добре развита инфраструктура и същевременно на тихо и спокойно място, отделено от шума на града.

Концепцията на Flora Garden е „семейни жилища за хора, който не биха направили компромис с дома си“ и това личи в изпълнението на всеки детайл в жилищния комплекс. Ландшафтът не прави изключение.  Обезпечени са косене, напояване и наторяване на зелените части, периодичен контрол върху вредителите и сезонно променяне на отглежданите цветя, което превръща комплекса в истински цветен оазис през топлите месеци.

Грижата за собствениците на жилища във Flora Garden не приключва дотук. Осигурена е целогодишна поддръжка на външните части, включително периодично почистване на снега от алеите и бордюрите през зимата, почистване на зелените площи от листа и отпадъци, измиване на стълбищата и прозорците в общите части на сградите, почистване на подземните паркинги, събиране и извозване на отпадъците.

Всичко това прави Flora Garden не само идеален дом за съвременните и взискателни семейства, но и прекрасно място за почивка на открито, свободно време и игра на децата без притеснения за сигурността и здравето на любимите хора.

Във Flora Garden забравяте за стреса на големия град и можете наистина да се отпуснете в компанията на най-близките си. Дали ще предпочетете да се насладите на зоните за релакс в градината, или ще изберете собствения си просторен дом, е въпрос единствено на желание и моментно предпочитание. Комплексът предлага идеална възможност и за двете.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 06:08 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 11 rate down comment 0
red6
преди 6 години
Акт16 ще има ли или по втория начин? ПУП на квартала - кога? Улица ще има ли? А в затворения комплекс ще има ли детска гради или училище, защото най-близките са в съседния квартал?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 10 rate down comment 0
cymru
преди 6 години
явно не вървят продажбите, а
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още