IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-търсените имоти в Бургас?

Бизнес закуската на Imoti.net ще се проведе на 18 септември от 10 часа в Гранд хотел Приморец в черноморския град

12:27 | 14.09.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Илюстрация:&nbsp;<a href="https://m.ibg.bg/owa/redir.aspx?C=d89f103939ca4c0499ba66ebed644b6f&amp;URL=https%3a%2f%2fwww.imoti.net%2fbg" target="_blank">Imoti.net</a></p>

Илюстрация: Imoti.net

Кои са най-търсените имоти в Бургас, какви са изискванията на купувачите и колко пари са склонни да платят, за да се сдобият с желаното жилище. Това са част от темите, които ще бъдат дискутирани на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net в Бургас. Тя ще се проведе на 18 септември, от 10 часа, в Град хотел Приморец – Бургас.

По време на бизнес закуската брокери и мениджъри от агенции за недвижими имоти ще представят данни за състоянието на пазара на жилища и парцели в града и региона през първото шестмесечие на годината. Експертите ще обсъдят както бъдещето развитие на имотния пазар, така и най-новите софтуерни решения в подкрепа на бранша. В дискусията ще се включи и главният архитект на Бургас – Веселина Илиева, която ще представи визията на общината за развитието на града.

Бизнес закуската на Imoti.net в Бургас е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net“, който насърчава добрите практики в сектора. През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти.

Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.

Бизнес закуската е част от проекта „Годишни награди на imoti.net“, генерален спонсор на които е Банка ДСК.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:06 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още