IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Данни за лизинговите дружества и търговията ще са във фокуса на седмицата

НСИ ще обяви данни за БВП, пътуванията и цените в селското стопанство

09:54 | 11.02.19 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство – информация за дейността на лизинговите дружества, БВП, както и какви са били доходите, разходите и потреблението на домакинствата. 

В понеделник (11 февруари) Националният статистически  институт ще информира колко са местата за настаняване през декември 2018 г. 

Във вторник (12 февруари) ще излязат предварителни данни за вътрешнообщностната търговия със стоки - Интрастат и стокообмена на България за ноември 2018 г.

В сряда (13 февруари) от националната статистика ще разберем колка са наетите лица и средната работна заплата през четвъртото тримесечие на миналата година. 

В четвъртък (14 февруари) НСИ ще публикува експресни оценки за брутния вътрешен продукт (БВП) за последните три месеца на 2018 г. Ще излязат актуални данни за работната сила и доходите, разходите и потреблението на домакинствата през четвъртото тримесечие на 2018 г.

В петък (15 февруари) НСИ ще обяви индексите на потребителските цени през януари. Ще излезе годишната статистическа инфирмация за пътуванията на българи в чужбина и посещенията на чужденци в България.

От данните на НСИ ще научим какви са годишните данни на индексите и цените на производител в селското стопанство от октомври до декември.

В последния ден на тази работна седмица Българската народна банка ще определи рамката за международните резерви и ликвидност в чуждестранна валута за януари, както и информация за дейността на лизинговите дружества през декември.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:27 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още