IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Соломон Паси: На Балканите трябва да има ядрено оръжие

НАТО даде на България огромна сигурност и огромно спокойствие, каза бившият външен министър

11:08 | 04.04.19 г. 22
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: atlantic-club.org</em></p>
<p>
	&nbsp;</p>

Снимка: atlantic-club.org

 

Като цяло на Балканите трябва да има ядрено оръжие. Военните специалисти трябва да кажат дали то да е на север или на юг от Дунав, но ние в България това, от което имаме нужда със сигурност, са нови военноморски бази. Това коментира в ефира на БНТ президентът на Атлантическия клуб в България Соломон Паси. 

Според него, ако тези военноморски бази бъдат оборудвани с ядрено оръжие, това наистина ще бъде едно спокойствие, защото превантивната роля в такъв случай е изключително силна.

В коментар за 70-та годишнина на НАТО президентът на Атлантическия клуб заяви, че причината за дълголетието на организацията е нейната адаптивност. Според Паси, тя трябва да се стреми към глобално влияние.

„НАТО даде на България огромна сигурност и огромно спокойствие. Ние дадохме шанс на народа си да работи и да се реализира, а не да мисли за своето спокойствие“, каза още бившият външен министър.

ЕС е най-благоденстващата икономическа организация в света. Късата памет е това, което е най-опасно. Третото най-голямо завоевание на НАТО е това, че се избегна Трета световна война, заяви още той.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:24 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

22
rate up comment 5 rate down comment 2
Zalmoxis
преди 4 години
Съд за държавна измяна, както Импето каза. Защо няма коментар от Борисов? Съгласен ли е с казаното от атлантика Паси. Радев къде спи а не е взел отношение?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
21
rate up comment 12 rate down comment 3
michaelis12
преди 4 години
ако искаш ела да те хвана и да те прата при Св. Петър ммм ?? .... :))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
20
rate up comment 13 rate down comment 6
michaelis12
преди 4 години
еврейна на саппунь и прах за пранье !!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
19
rate up comment 8 rate down comment 5
Pyramid
преди 4 години
Петрофф, що не скочиш надолу с главата от десетия етаж? Или ти е мъчно за тротоара?СПИКО, след тебе, ще сменят 2-3 плочки, нищо страшно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
18
rate up comment 13 rate down comment 5
Pyramid
преди 4 години
Соломон Паси трябва да пасе, а не да плещи врели-некипели. При никакви обстоятелства, янките няма да оставят котрола над Копчето у ***, при желание, дистанционно, ще го натиснат, а за нас - или изобо, който остане жив - ако остане - ще се падне да погребвае близки, приятели и да разгребваме радиоактивната пепел.Накратко, този кр..етен да не зее и да не ми пафа в ръцете. Ще съжалява, че изобщи се е родило, това изчадие.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
17
rate up comment 23 rate down comment 9
kane
преди 4 години
Долен лобист президент на клуба на смъртта нарекли се "миротворци". Можещи да си позволят да заплашват всеки и всичко и да говорят каквото си поискат с най-силната военна сила зад гърба им! Срам и позор за човечеството! Шайка престъпни *** си играят с бъдещето на цялото човечество!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
16
rate up comment 27 rate down comment 7
serafima
преди 4 години
Само във васална страна като нашата може да не бъде съден един комплексар и продажник, който крещеше при това "Майната му на правосравието". Чупка бе, НИЩО? Понеже не си ходил и войник, а си полуеврейче и много заиграваш с тази карта, а пък и ние дремем, се развяваш байряка. да се правиш на войнстващ - избиваш коммплекси - ту ревеш, ту говориш гулости. ТОЗИ индивид трябва да го съди съд, ако има у нас. Единствената страна, която е употребила ядрено оръжие в света върху градове и направи знаете какви поражения, е СВЕТОВНИЯТ ЖАНДАРМ ФАЩ. Като искаш ядрено оръжие - ЧУПКА от България!!! НИКОЙ НЕ ТИ ДАВА ПРАВО ДА говориш от името на българите. Надявам се все пак да си получиш заслуженото. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА, пише в една книга.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
15
rate up comment 30 rate down comment 14
Императорът
преди 4 години
Абе, идиoтe - нали ако имаме дори една ракета с ядрена бойна глава насочена срещу Русия, тия при евентуален сблъсък направо ще ни изпепелят, бе !!! Айде всички тия вие, дето мразите Русия - качвайте се на една гемия, ставайте пирати и вървете нападайте Крим или Сочи, ама тука не ви искаме !!! Твоите изказвания - и изказванията на тоя гнусен *** е подстрекателство на война и военни действия срещу България - само дете тебе, за разлика от него никой не те знае !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14
rate up comment 29 rate down comment 13
Императорът
преди 4 години
В нормална държава тоя отдавна щеше да бъде разстрелян за измяна !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13
rate up comment 26 rate down comment 13
Императорът
преди 4 години
Ясно е, че ако тук има военна база, при това с ядрено оръжие - това при военни действия със сигурност ще провокира ответен и дори превантивен удар по нашата територия отстрана на Русия, срещу която са тия бази !!! Следователно изказването на тая твар може да се третира като престъпление по Чл. 98 от НК - Предателство (поредно) срещу Републиката !!! Разбира се, не можем и да си мечтаем дори, че т.нар. "прокуратура" (същата която се споразумява с ***, опитали да убият с ритници в главата български войник, за да могат да се измъкнат безнаказани от правосъдието) ще се самосезира. Какво още трябва да се случи, за да разберем, че т.нар. "главен прокурор" е най-големия престъпник в тая държава?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още