IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венцислав Върбанов: Оставката на Порожанов не беше необходима

В хода на предизборна кампания за европарламент никой няма полза от промени на подобни ключови позиции, твърди бившият земеделски министър

15:18 | 15.05.19 г. 1
Венцислав Върбанов: Оставката на Порожанов не беше необходима

Бившият земеделски министър Венцислав Върбанов, който в момента е председател на Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) обяви, че няма да има полза от оставката на земеделския министър Румен Порожанов, тъй като му се търси отговорност за събития преди неговия мандат. В ефира на Bloomberg TV Bulgaria той посочи още, че в хода на предизборна кампания за европарламент никой няма полза от промени на подобни ключови позиции в държавното управление. 

„Трябва да погледнете в кой период са подписани договорите за къщите за гости. Това не се е случило по време на мандата на Порожанов. Но ако има нещо добро в случая, то е, че изборът на Десислава Танева е правилен. Тя беше един успешен министър и сега е в течение на проблематиката в министерството. Проблемът е, че утре с една подобна атака може да бъде свален всеки един министър“, коментира Върбанов, който също е заемал отговорния пост.

Целта пред земеделския сектор в момента е да се намери правилният човек, който да отстоява интересите му пред Европейския съюз, както правеше Румен Порожанов, подчерта Върбанов.

Вижте още във видеото.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:04 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

1
rate up comment 5 rate down comment 1
Mechkata
преди 4 години
Той преди мандата е бил схемаджия, какво остава за сега...Папата не му е целувал краката да го опрости.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още