IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мая Манолова ще влиза в политиката с план за около 2,5 млрд. лв

Проектът е насочен и към малките фирми, като включва поемане от страна на държавата на до 50% от заплатите и осигуровките на техните служители

14:45 | 23.05.20 г. 2
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em font-size:="" pt="">Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

С план за около 2,5 млрд. лв Мая Манолова обяви, че възнамерява да влезе в политиката чрез избори, заяви лидерът на гражданската инициатива „Изправи се БГ“ пред сградата на Министерски съвет, където се провежда протест срещу правителствената политика. 

19 мерки обяви Манолова за справяне с кризата. В плана на "Изправи се БГ" основата е да има работа за всеки, каза още тя, а безработните да намерят своите работни места.

Манолова е изчислила, че планът ще е около 2,5 млрд. лева. Той е насочен и към малките фирми, като тя предлага заплатите и осигуровките на до 50%  от персонала на малките фирми да бъдат поемани от държавата.

Планът на Манолова ще бъде обсъждан в страната следващите месеци, а тя изцяло е уверена, че по този начин ще намери подкрепа и за влизане през избори в осъществяването на този план.

Преди това Мая Манолова разкритикува мерките на правителството, като каза, че те са били само за приближени до властта бизнесмени и не са дали очаквания ефект със справяне с кризата Covid-19.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:46 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 4 rate down comment 3
Dr. Vatnikov
преди 3 години
Сестра Галевица, спонсорите са ясни! Ааа, всъщност забравих, може и предложеният от нея шеф на ДАНС да даде някое левче, доста е активен напоследък!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 3
penman
преди 3 години
Луд умора няма!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още