IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къде отива енергията ни в офиса?

Чувството за умора, без да сте свършили нещо голямо, наляга мнозина на работното място. Как да се справим?

15:31 | 16.09.10 г. 3
<p>Често хората се чувстват изтощени, без дори да знаят на какво се дължи това. Снимка: sxc.hu</p>

Често хората се чувстват изтощени, без дори да знаят на какво се дължи това. Снимка: sxc.hu

Със сигурност всеки е имал дни, в които се прибира уморен и изтощен от работа и докато се занимава с домашните си задължения и прехвърля деня си през ум, установявайки, че нищо кой знае колко енергоемко не е свършил, се чуди кое е „изпило“ силите му.

Ако и вие се сблъсквате с подобна мисъл, вероятно този материал ще ви се стори интересен, особено в частта, в която ще може да видите как да запазите силите за по-дълго.

Голямата умора (при някои направо дрямка) наляга хората обикновено към 15,00 ч. през деня. Човек започва да се чувства отегчен, изморен, апатичен и летаргичен – понякога и всичко това накуп. Преди обаче да се запътите към машината за кафе или автомата за нещо сладко, отделете малко време, за да разберете кои фактори изчерпват енергията ви.

Няколко малки подобрения в режима ви могат да заменят целия кофеин и захарните изделия и да ви поддържат във форма през целия ден. Какви - вижте тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:33 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 1 rate down comment 1
барбарон
преди 13 години
ей тва е, може да е дъвка с косъм или усмивка по радиото, но награда трябва да има, а шефовете мй го забравиха това нещо с псевдо кризата
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 1
massive attack
преди 13 години
"Насилственият покой, който си налагаме, не е нормалното състояние на човешко същество. Телата ни са направени за ловуване и преследване, да изминават километри"...еми да излеземе по строежите всички...и без това там май най-много пари могат да се изкарат...пък и здравето ще ни е наред
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 1
lostprophet
преди 13 години
Поздравления, много мъдра статия! Отваря очите за грешки, които допускаме небрежно всеки ден ....Много хора се разпиляват в излишни тревоги и изобщо не спортуват. После се оплакват, че са изморени. Една приятелка казваше, че при нея пролетната умора започва през март и свършва февруари :)))) Тази статия е писана за нея :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още