IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фандъкова отчете икономии и от ремонта на Южния парк

Вместо планираните 950 хил. лв. кметът на столицата се похвали, че за обновяването ще се похарчат с 240 хил. лв. по-малко

15:33 | 25.08.11 г. 1
Фандъкова отчете икономии и от ремонта на Южния парк

Общата стойност на ремонта на Южния парк ще излезе 710 хил. лв. вместо предварително предвидените 950 хил. лв. Това съобщи кметът на столицата Йорданка Фандъкова при днешната проверка на ремонтните работи в парка. Спестените средства ще бъдат насочени за изграждане на поливна система, обясни Фандъкова.

Изцяло ще бъдат подменени настилките в парка, ще бъде прокарано и осветление. Ремонтът трябва да бъде завършен до 20 октомври.

„Старата тоалетна в парка е съборена и предстои изграждането на нова, за която Столичната община отделя 90 хил. лв.“, каза Фандъкова. И допълни, че в нея ще има платформа за хора с увреждания и място за повиване на бебета.

В началото на юли беше открита реконструираната част от Южния парк - откъм ул. "Нишава".

 

Още новини от България четете в Dnes.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:11 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
Carl Johnson
преди 12 години
Брех, 90 хил. лв. за един ***...чак би ми било съвестно да го използвам. Иначе респект за ремонта, много хубави неща се правят в столицата, ще заприлича на нормален град.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още