Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Дянков получи награда на „Форбс"- Румъния за опазване на финансовата стабилност

Кризата премахна разделението „Изток-Запад" в Европа, като в бъдеще ще се говори за финансово и икономически стабилни и нестабилни държави, изтъкна финансовият ни министър

   1| 2    
0
 
4
 
16
преди 8 години
Няма профилна снимка
Батко да ли да не ти *** у устенцата - ДЯНКОВ *** - ***
РОДООСТЪПНИК ПРЕДАТЕЛ
ПОП -КРЪСТЮ
*** *** ГНУСЕН
0
 
6
 
15
преди 8 години
Няма профилна снимка
Плевнелиев пък каза , че имал куче и костенурка, за които щял да се грижи.
Не забравяй, че имаш и “Тиква” която да обгрижваш. а дори и да забравиш, той ще ти припомни. Плевнелиев е повече от кукла на конци. Той е един самонадеян лъжец.А нима Борисов забрави, че беше част от Тройната коалиция. И ако не беше махнат щеше до края да и служи предано, както е служил предано на тоталитарния режим като член на БКП и е изпратен със шпиц командите да покръстват турците. Жалко че народа ни е късопаметен.
0
 
6
 
14
преди 8 години
Няма профилна снимка
Плевнелиев е направил изгодна инвестиция, защото едва ли има по-усамотено място по цялото Черноморие от скалистия бряг между къмпинг „Черноморец” и курортното градче. Днес там се е изправила елегантната вила на министъра, като в двора й има басейн и барбекю. Нищо не скрива панорамата към морето, наоколо няма други строежи. До неотдавна до това място е криволичела пътека. Тази пролет местните хора с изумление виждат, че се прокарва и асфалтира път, който е дълъг близо 3 км. За всички е ясно, че освен министъра и неговото семейство няма кой друг да ползва това шосе. Не е ясно обаче за чия сметка е асфалтирането???

Плевнелиев - политик със семейно положение "за пример". А и от видео клипа видяхме в какви палати живее.
Плевнелиев е построил един малък Рай за него и семейството му и това е чудесно ! В този охраняем и затворен комплекс няма препълнени кофи с ***, няма глутници кучета, няма просяци и *** - и това е чудестно ! Но какво общо има този малък Рай с действителността в България ??? И как този президент ще опознава народа си след като от домашния прозорец ще вижда една прекрасна илюзия ? А на портала на този малък Рай дали няма табела - "За кучета и обикновенните българи - ЗАБРАНЕНО !"
3
 
0
 
13
преди 8 години
Няма профилна снимка
ПРЕДИЗБОРНО ПАТИЛАНСКО ЦАРСТВО.....
1
 
4
 
12
абитуриент до: Патилан
преди 8 години
дано да ГРЕШИШ......!!!!!?????.....С Плевенлиев ще я втасаме съвсем......ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТОВ....!!!!????....няма никаква диверзификация , а това в повечето случай води до големи загуби.........а и като го гледам горкия по му отива да си СТРОИ ПЪТИЩА......
1
 
4
 
11
преди 8 години
Няма профилна снимка
Дянков готви бюджет за 2012 за народа "супер постна пица"
1
 
8
 
10
преди 8 години
Няма профилна снимка
Естествено магистрали и хубави пътища е от голяма важност за нас, но когато на обществото му липсва най-важното, а именно пари, не знам кой ще пътува по тези пътища. Както се радваме на магистралите, така след има няма година, ще ги дадат на концесия на някоя тяхна фирма, на която ще плащаме такса , нищо че са построени с нашите пари от резерва, после мутрите ще печелят-много ще печелят....с откраднатото от нас!!! Забравих да спомена, че от пътища и магистрали най-лесно се краде и забогатява.......в момента правим пьтища за турските тираджии, викаме им “транспортен коридор”!

На мене това, че няма магистрали не ми пречи толкова, колкото това, че няма “достатъчно лудници”, и са изпуснали “бая луди хора” на държавни постове!!!
1
 
9
 
9
преди 8 години
Няма профилна снимка
За какво протестират, когато строим пътища, зачуди се Борисов:
Кого лъже Борисов? България беше изградена, с много труд от нашите баби, дядовци, бащи и майки. Имахме всичко; училища, детски домчета, безплатни болници, пътища, заводи и паркови и градини. Но за 22 год всичко се разроши. Сега в селата няма училища няма градини, нито здравни кабинети и как да живеят там хората и най-вече няма работа, с какво да си купят хляба тия хора. Хората са гладни, без пари, без средства за елементарен стандарт. И са много, не е един и двама. Българинът е на ръба на оцеляването. Инвалид взема пенсия от 110 лева - безкрайно много, нали? Друг пенсионер - примерно 210 лв - или по 7 лв на ден. За закуска, обяд, вечеря, за ток, вода и отопление. А лекарства? Сега усвояват европейски пари, това е лесно, но да управляват народа не е лесно. А “Бойко ножицата” пита за какво протестират? А бе няма ли кой да му вземе ножицата на тоя, че вече ме изнервя?
1
 
7
 
8
преди 8 години
Няма профилна снимка
Вие сте пример, прехласна се Жозеф Дол и потупа Борисов.......

Вие не само стрижете стадото, вие направо го дерете........а те послушни, послушни. Вие сте за пример, ще ви похвалим в Брюксел!

А вижте ги тези гърци, плана беше.... ние да ги доим, а излезе че те нас доят сега!
Добре, че сте Вие господин премиер, да ни помагате с плащанията към гърците, като не усвоявате парите от еврофондовете, а си плащате съвестно “членският внос” към ЕС! "Първокласна порода стадо" сте създали, поздравления!
8
 
1
 
7
преди 8 години
Няма профилна снимка
Тези двамата смешковци са се договорили май.. Колко ли им се плаща за писането на толкова много глупости! Те не спат, мислят само как да изкарат някой допълнителен лев, промити мозъци!