Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Производителите на електромобили затънаха в собствените си обещания

До 2015 г. в САЩ трябва да се движат 1 млн. коли на ток, но до момента те са само 50 хил.

0
 
2
 
4
deant до: bgMan
преди 7 години
Няма профилна снимка
Бъдещето, ще покаже кое е автомобила на бъдещето. Да оставим малките градски коли. Какво става с големите прицепи и пътнически автобуси? Не вярвам някой ден да ги зарежем и да караме всичко с влакове. А ако наистина искаме да спасим природата от изгорели горива трябва да се замислим за огромните кораби и самолети, които се джуркат наляво и надясно. Глобализацията и ниската им цена постоянно увеличават този вид пътуване. Дали ще е електричество или нещо съвсем друго, дано да доживеем и да видим.
1
 
4
 
3
преди 7 години
Със сигурност електромобилите са бъдещето.
Това което им трябва е технологичен пробив при батериите - удвоен капаците и утроен живот наред с другите необходими технически характеристики.

Аз имам личен проект за технически модерна конверсия на автомобил в електромобил но има икономически смисъл от него само ако бензина или дизела се задържи над нивото от 3 лева за литър за период от 10 години.
4
 
2
 
2
преди 7 години
Няма профилна снимка
В САЩ Обама има намерение да увеличи максималния държавен кредит за покупка на електромобил от 7 500 на 10 000 долара.
-----------------
Ние имахме подобен държавен кредит, само че колата беше бензинова и се получаваше накрая на плащането, а не преди това. А да ... беше малко руска, но пък можеш да я караш 30-40 години, ако я поддържаш. Нещо с което модерните баварци едва ли могат да асе похвалят. Или пък ел. мобилите - играчки.
4
 
4
 
1
преди 7 години
Няма профилна снимка
Историята с нашенските ВЕИта се повтаря в световен мащаб.