IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вълкът на Wall Street Деймън Викърс с лекция в София

„Да поставиш капитала на пътя на социалните промени“ е мотото на инвеститора

11:57 | 07.06.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Деймън Викърс ще покаже&nbsp;хапливия си език и острите си коментари пред аудиторията в София. <em>Снимка: Личен архив</em></p>

Деймън Викърс ще покаже хапливия си език и острите си коментари пред аудиторията в София. Снимка: Личен архив

Един от най-известните играчи на Wall Street и популярен коментатор по финансовите телевизионни програми на CNBC и Bloomberg TV Деймън Викърс ще изнесе в събота лекция в рамките на семинара „Следвай тренда“, организиран от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Trendroom research and trading. Лекцията е със свободен вход и е предназначена както за студенти, така и за инвеститори с опит на пазара. Викърс ще започне изложението си в 10, 30 ч. в зала 420 в бл. 3 в Стопанския факултет на СУ.

Викърс е основател и управляващ директор на Damon Vickers & Co , Seatle. Известен е с успешните си залагания срещу балона на фондовите пазари през 2000 г. и 2008 г. Предрекъл е три от върховете на пазара през последните години. Инвестиционният стил на Викърс следва компании със стремглав растеж, което той нарича: „да поставиш капитала на пътя на социалните промени“.

Американецът е автор на книгата „Денят след сгромолясването на долара“. Неговата радио програма за управление на финанси беше особено популярна в САЩ през последните години и имаше национално покритие. Викърс е любим гост на специализираните телевизионни предавания заради смелите си прогнози, хаплив език и остри коментари.

Investor.bg e медиен партньор на събитието

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:31 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още