IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-интересните преносими джаджи, които да подарите за Коледа

Търсенето на преносими устройства е нараснало със 100% от януари насам

12:35 | 23.12.13 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Най-интересните преносими джаджи, които да подарите за Коледа

2013 година скоро ще бъде история. Вижте какво се случи през последните 12 месеца в специалната селекция на Investor.bg Бизнесът 2013. Предлагаме Ви поглед върху най-значимите събития и тенденции от политическия и икономически живот на България и света.

Преносимите джаджи все още не са се превърнали в истинска мания и развитието им е начален стадий, но около празниците определено се усеща по-голям интерес към тях.

Търсенето на преносими технологични устройства се е увеличило със 100% от януари насам, сочи докладът „Holiday Shopper Intentions” на Google за 2013 г., съобщава CNBC.

Това от своя страна означава, че компаниите ще залагат все повече на интересни предложения.

И макар да не сме в състояние да се докоснем до сензацията Google Glass по Коледа, има други високотехнологични продукти на пазара, които са подходящи за подарък за приятелите ни, които си падат по подобен род джаджи.

Част от най-интересните устройства вече са по рафтовете на магазините и ни очакват, но други все още са само с предварителна поръчка, изпитвайки търпението на потребителите.

CNBC събра най-готините преносими джаджи, които чакат да бъдат опаковани и да зарадват някого.

Можете да ги видите в нашата галерия!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:23 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
for good
преди 10 години
Мтел чрез комуникации контролира цялата държава - финанси, политика. БНБ, Правителство, Булбанк, Раифайзен ... през Спектрумнет и контрол на съзнанието на безжичната мрежа. Проблемът е, че МТЕЛ ФАЛИРА. Целия Телеком Австрия подкупи много министри (като Хохехер - Станишев) и е пред фалит на основните пазари. Хората в България се усетиха 90% са против Мтел, 90% против правителството. Правителството краде за последно и подписва договори, кой ще изплаща 12 млрд. Уестингхаус. Централните банкери са подкупени за най-високия марж в ЕК 7% - за 1.5 млрд. лв печалба. - хоара искат да ги убиват по блоговете, контролираните медии ги прикриват. Какво правиме:- Ако БУЛСАТКОМ вземе мрежата на МТЕЛ и шпионира, хората не искат несигурни данни и ще ги фалират.- ВИВАКОМ е руска компания и едва ли ЕК и ЕЦБ ще дадът контрол над Правителство и БНБ.- ТЕЛЕНОР е компания за 80 млрд ЕВРО и едва ли ще рискуват бранда. Шпионират на пазар ката Украйна, на ако последват Телеком Австрия?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още