Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Украйна убедително печели икономическата битка с Москва

Европейската комисия предложи временно вдигане на митническите тарифи пред украинския внос в ЕС

   1| 2| 3    
4
 
35
 
12
преди 6 години
"Украйна убедително печели икономическата битка с Москва" - едва ли има човек с всичкия си, който да повярва на такова становище...
5
 
30
 
11
преди 6 години
цитат: "Докато дрънчаха оръжия и някои се стягаха за война, недолюбваният руски президент Владимир Путин се оказа, че е реализирал истински финансов удар. Затова макар и неофициално някои руски и европейски медии открехват завесата. Оказва се, че през през последните 36 часа Путин и екипът му са разиграли неочаквана финансова операция. Тактическото указание е било „Сбербанк” да изкупува американските пари, тоест акции с намаление до 30% отстъпка. Последиците от него се оказват феноменални за руската хазна. Така Кремъл надскочи всички спекуланти, които се навъртаха за лесна плячка като ги наказа жестоко. От цялата финансова паника руската държава спечели повече от 14 млрд. долара. Това наистина е работа по ноти! "
1
 
5
 
10
преди 6 години
По скоро манипулативно звучи. Нещо като положителните новини у нас при Доган -Станишевото правителство . Отложено плащане на цената.
1
 
17
 
9
STRAHO до: Ку-Ку
преди 6 години
По скоро манипулативно звучи. Нещо като положителните новини у нас при Доган -Станишевото правителство у нас. Отложено плащане на цената.
7
 
31
 
8
kalendar до: Mavi Goz
преди 6 години
ти си представи, колко трябва да си зле да залагаш на държава, в която правителството няма контрол над...да спекулираме и да кажем 1/3 от територията си. Някой в това "авторитетно" издание е на тежки наркотици...
6
 
53
 
7
преди 6 години
Няма профилна снимка
Статията е доста глупава. Според същата логика Украйна печели и икономическото съревнование със САЩ, Китай и ЕС защото и там нарастването на основните иденкси от началото на годината е по-малко от това на украинските.
11
 
44
 
6
Mavi Goz до: crammer
преди 6 години
хааахаха! Не се занимавам с глупости! Само си представям колко акъл трябва да имаш, за да приемеш едно твърдение като това на заглавието:

"Украйна убедително печели икономическата битка с Москва"

Само в изключително увредена глава може да възникне такава сентенция с видими белези на убедително твърдение - едните дължат на другите милиарди долари и само до преди седмица чакаха още куп пари, за да имат какво да ядат, но след седмица вербална помощ от запада вече са ги изяли с парцалите на икономическия фронт! хахаха... Всеки момент Русия ще поиска некой лев от Украйна! хахаха!
Това ми напомня любимият на поколения българи виц от времето на соца за комютрите и компотите! хахаха...!
27
 
15
 
5
crammer до: Mavi Goz
преди 6 години
Няма профилна снимка
предпологам си заложил вече всичко на великия руски възход :) ...или казваш там алабалата е още по голяма
12
 
42
 
4
преди 6 години
И колко е всичко "мижи да те лажем" личи по заглавието на съседната статия:
"Инвеститорите на Wall Street са предпазливи заради кризата в Украйна"
Каква криза? Да скачат на украинската борса и да купуват, да тъпчат гушите - нали е излетяла в небето с 31%! Какво чакат, от какво се предпазват? Юруш на украинските активи! Да продват акциите на Газпром и да купуват на Нафтогаз! Днеска има, утре нема! хахаха...!
15
 
41
 
3
преди 6 години
Тези али-бали с рейтинги и борси знаем как стават и кого касаят! Някакви разцъкват с мишките и пишат ли пишат! Знаем ги кои са и какви са, та едва ли някой се чуди! Колко са верни - справка за цените на облигации, акции и рейтинги в навечерието на фалитите на банки и държави!
Нас повече трябва да ни интересува какво ще струва на европейските данъкоплатци това, което предстои - изхранването на една фалирала и затънала до гуша в го^вна близо 50 милионна държава, като имаме предвид какво струва Гърция на ЕС!