Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Web

Държавни агенции от демократични страни са сред "враговете на интернет"

Как демократичните страни ще защитават свободата на словото, ако усвояват практики, за които критикуват авторитарните режими, питат "Репортери без граници"

0
 
0
 
3
преди 5 години
Няма профилна снимка
Отн.: Държавни агенции от демократични страни са сред "враговете на интернет"
Най-си падам по това големи 'специалисти' да ми дават непълна, невярна и неточна информация. Това, че NSA не са цвете от първа хубост за никого не е тайна, обаче статистиката сочи и някои други неща. Дизайнерската разработка на кода за откуп CryptoLocker тръгва от Русия, бит-ботите за електронни търгове са топ дизайн на Китай, източниците на ботнети са с най-големи концентрации от САЩ и Китай, но и трафикът от Русия, Европа, Индия и Нигерия не е за пренебергане. Явно става въпрос за кибер-война без правила.
Ако някой иска да се прави, обаче на топ анализатор, може би ще трябва да започне да казва истината, цялата истина и нищо друго освен истината и да се ограничи с обективно представяне на фактите, а не на лични мнения и удобни коментари.
Едно време имаше методически указания на КГБ за манипулиране и деизнформация на населението: 'истината, само удобната истината, никога навреме и никога цялата истина'
1
 
0
 
2
преди 6 години
Да благодарим на Господ бог,че гореспоменатите САЩ и Великобритания съществуват,че иначе,и досега щяхме да живеем в пещерите
0
 
2
 
1
hex
преди 6 години
Няма профилна снимка
P2P пък се следи от Българската търговско промишлена палата, Pernik-lan и един куп ДЪРЖАВНИ университети.